İçi Kremalı Kurabiye

Beş çayınız ve gün davetleriniz için nefis bir önerimiz var: içi kremalı, kakaolu kurabiye tarifi!



İçi Kremalı Kurabiye


Malzemeler,
4 adet yumurta
1 su bardağı un
1 çorba kaşığı nişasta
1 limonun rendelenmiş kabuğu
1 su bardağı toz şeker
3 çorba kaşığı pudra şekeri
30 gram margarin
3 yemek kaşığı kakao

Kreması için,
1 paket toz krem şanti
Süt

Hazırlanışı,
Tüm malzemeleri derin bir kaba alıp iyice karıştırın.
Sıvı kıvamlı hamuru, krema sıkma torbasına doldurun.
Fırın tepsisini yağlayıp krema torbasından hamurları sıkarak tepsiye bırakın.
Önceden ısıtılmış 160 derece fırında yaklaşık 15 dakika pişirin.
Pişen kurabiyeleri fırından çıkarıp soğuması için bekletin.
Krem şantiyi paketin üzerindeki tarife göre hazırlayın.
Hazırladığınız krem şantiyi krema sıkma torbasına doldurun.
Soğuyan kurabiyelerin yarısının üzerine krem şanti sıkın.
Diğer kurabiyeleri üzerine kapatıp servis tabağına alın.
Kurabiyeleri yarım saat bekletip servis yapın.