Elysium Nickli Üyeden Alıntı Valla belli mi olur : ))) hahah inşlh oLur :)
Mate Nickli Üyeden Alıntı hahah inşlh oLur :) Bir enayi bulursam neden olmasın hahaha
Elysium Nickli Üyeden Alıntı Bir enayi bulursam neden olmasın hahaha hahah sen akıLLı kadınsın hiç Sanmıyorum bi enayiyle aynı evi paylaşacağına :d:D
Mate Nickli Üyeden Alıntı hahah sen akıLLı kadınsın hiç Sanmıyorum bi enayiyle aynı evi paylaşacağına :d:D Sağol kuzum benim enayi olsun iste ben istediğim gibi yönlendirim hahah
Elysium Nickli Üyeden Alıntı Sağol kuzum benim enayi olsun iste ben istediğim gibi yönlendirim hahah hahahha hee doğru söylüyorsunn :) her başarılı erkeğin arkasında oLan bayanlardan oLmak iStiyorsun sende :)
Mate Nickli Üyeden Alıntı hahahha hee doğru söylüyorsunn :) her başarılı erkeğin arkasında oLan bayanlardan oLmak iStiyorsun sende :) Aynen kuzum Ne istiyosun düğünde ne takayım sana: )
Elysium Nickli Üyeden Alıntı Aynen kuzum Ne istiyosun düğünde ne takayım sana: ) hımmm ne iStiyorum evet 1000 yorooo yiter :DD:D
Mate Nickli Üyeden Alıntı hımmm ne iStiyorum evet 1000 yorooo yiter :DD:D Oldu canım sana iyi günler: )
Tabii ki giderdiiimmm
Nedimesi olacam beyaz elbisemi giyecem :D enişteye rahat vermicem :D
Şu anda 51 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 51 misafir)
Forum Kuralları