Ya bazen aslında her ne kadar üzülsek de böyle yaptığı davranışları görünce ulan ben bunla nasıl sevgili olmuşum diyor insan. Keşke olmasaydım diyorum ben mesela KEŞKE...Onun için bitirmek ve unutmak ne kadar basitmiş meğersem. Baksana umursamıyor bile oh valla en iyisini yapıyor. Çünkü umursansan tek hissettiğin şey acı olur......Yeni bir hayat , yeni bir başlangıç benimkisi en güzelinden yalnızlık. İnsana kendinden fayda varmış sadece gerçekten bak. Kendinden fazla kimseye değer vermiycekmişsin. Sadece hep daha fazlasını isterken elimizdekileri de kaybetmedik mi ???Üzülmeye değmiyor kısacası. Tek yıpranan sen oluyorsun ve hayat bunları tatman için daha çok erken daha bir başlangıç...Mesela o çok sevdiğiniz insanın başkasını size tercih ettiğini fark ettiğinizde, yaşadığınız o hayal kırıklığını asla unutamazsınız. Evet evet seni seviyor , kıskanıyor delilercesine....evet evet hayalleriniz var sizin...yapacağınız onca şey var dimi...sonra seni hiç bırakmıycak...ineklerde uçuyordu zaten. Eğer ki bide dalgacanısına gidip arkadaşlarına ''KANKA BİDE ÇOCUKLARIMIZ OLUCAKTI'' demesi yokmuydu.İçim içimi nasıl yiyor belli değil bana hayal kuralım mı diye soran sen gidip neler diyor şimdilerde...

Hayat böyle zaten çocuk; başlarsan biter, seversen gider ve istersen olmaz. -_-