Malzemeler :
Keki İçin
4 yumurta
1 su b.toz şeker
2 su b.un
2 çorba k.fındık tozu
1 p.vanilya
1 p.kabartma tozu
Yarım çay b.su


Kreması İçin
2.5 su b.süt
1 su b.toz şeker
3 çorba k.un
1 tatlı k. nişasta
1 p.vanilya


Şantiyesi İçin
1 paket toz şanti
1.5 su b.süt


Üzeri İçin
Muz
Armut
Üzüm
Şeftali
Mürdüm eriği




Hazırlanışı: Keki için karıştırma 4 adet yumurta kırın.Üzerine 1 su bardağı toz şeker ilave edip çırpma teliyle çırpın. Üzerine 2 su bardağı unu ilave edin. Üzerine 2 su çorba kaşığı fındık tozu,1 paket vanilya, 1 paket kabartma tozu ve yarım çay bardağı su ilave edin ve çırpma teliyle karıştırın.
Yuvarlak çemberin altını yağlı kağıt ile kaplayın. İçine pasta kekinin harcını dökün. Önceden ısıtılmış olan 170 derecelik fırında pişirin.