en mutlumuz sensin @Jelatin :) mutluluğunuz hep yanınızda olsun cebinizde falan saklayın ne bileyim kaybetmeyin :) size de güzel geceler yalnız insanlar ölsün zaten :)
en mutlumuz sensin @Jelatin :) mutluluğunuz hep yanınızda olsun cebinizde falan saklayın ne bileyim kaybetmeyin :) size de güzel geceler yalnız insanlar ölsün zaten :)
@Sea şimdi her şeyi geçtim abi nedir ya. belki de sen ablamsındır ama ne bileyim ben daha çocuğum içim yeni yeni konuşmayı öğrendi benim. ek olarak söylediklerine şu cevabı verebilirim. bir ömür boyu dipte yaşayıp sürünmektense yere çakılmak daha cazip bana göre. tabi bilinmez kişisel tercihler.
@Sea :D hahaha
son bir haftadır böylesine kahkaha atmamıştım. ne diyebilirim ki sen de böylesine gül hep.
charles bukowski o. herifin felsefesini seviyorum. o yüzden avatar. sen yine de beni yaşlı bil :)
öyle olunca yaşımın yansıtmadığı şeyleri yazdığım vakit kimse şaşırmıyor en azından şaşırmış gibi yapmıyorlar.
hiç yaşamadığım kitaplardan okuğum tecrübelerime duacıyım. bertold brecthin askerleriyik!
Olof klavyen bozulsun bi susun ;)))) yatioz şurada özcöxöcx
@Persli` klavyeni alırım.
ayrıca dün değiştim klavyeyi bozulma ihtimali düşük. yahu hem ne var ki uykuda?
bence gece vakti her zaman iyi hissettirir.
tabi seni bilemem dostum :)
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)