Hımmm aslında günlük tutmayı sevmem , ama nedense bu akşam açmak istedim neden olduğunu bilmiyorum , içimden geldi , hadi hayırlısı bakalım bana
İlerleyen zamanlarda buraya uğrayıp yazarmıyım bilmiyorum , ama şuan yazmak istedim .
Hımmm aslında günlük tutmayı sevmem , ama nedense bu akşam açmak istedim neden olduğunu bilmiyorum , içimden geldi , hadi hayırlısı bakalım bana
İlerleyen zamanlarda buraya uğrayıp yazarmıyım bilmiyorum , ama şuan yazmak istedim .
Hayırlı olsun Günlüğün İyi gelir arada ; )
Felejtsd eL Mindent , Amit..
@Sea mm saol bitanem :) :*
Evet geldik , bugün baya bi yoruldum ya ben işyerinde , bide hayatımda güzel bi değişiklik oluyo hadi bakalım hayırlısı :)
bence bayanların çalışmalarına yasak gelmesi lazım , biz ne güzel evde oturukene maaş alsak nasıl iyi olur ama
süper ötesi bişiy olur valla :D
Şu halime bak , sanki deftere yazar gibi sana yazıyorum :) deli diycekler bana :D
Evet gene ben , ama busefer canım yanık bi şekilde geldim sana , anlamıyorum anlayamıyorum insanları , ya bende bi sorun var yada onlada , 2 gündür çok canım yandı be , kimseye bişeye demezken , etliye sütlüye karışmazken , bi kişi yüzünden alt üst oluyo herşey , neyse canım benim ben gene seni raatsız edicem , işteyim çok yoruldum gene ya :SS:S:
Mutluluk bile acı veriyor, çünkü sonu var biliyorum.
BAŞIMIZ SAĞOLSUN
‘’SAMBA’’ Lami Behram Vefat etti
Tribünlerimizin efsaneleşmiş isimlerinden nam-ı diğer ‘’SAMBA’’ Lami Behram’ı kaybettik. Altay’ı yaşam felsefesi olarak gören ve yaşamının merkezine koyarak yaşayan , çok değerli bir Altaylı olan Lami Behram’a Allah’tan rahmet , kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz. Yaşattığın anılar unutulmayacak. Mekanın Cennet olsun…
ALTAY SPOR KULÜBÜ
Dedecim Seni Çok Seviyorum Herzaman Bizimlesin
Evet pıtırcık , bir hafta daha bitti , bir hafta boyunca okadar çok şey olduki yazmakla bitmez beni en çok üzen dede mi kaybetmek oldu , çünkü onun yeri apayrıydı o izmirde , ben bursa da olsamda genede onu çok seviyordum , ya işte böyle Pıtırcığım 1 haftanın kısacık özeti , özeti değil aslında ama işte idare et artıkın :)
Gelişindeki asalet, hiç bişeye değişilmez,
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)