"Üzmüşler seni hatun.Çünkü ben bir kadının kırıldığını Saçını toplayışından anlarım..."
"Üzmüşler seni hatun.Çünkü ben bir kadının kırıldığını Saçını toplayışından anlarım..."
Ne güzel bir kelimedir eyvallah. Gelene, gidene, sevene, sövene, başlayana, bitene, doğana, ölene hep eyvallah. Serseri`aŞık
Ve biz sogudum diyemedigimiz icin gurur yapiyorum-deriz..
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Ne güzel bir kelimedir eyvallah. Gelene, gidene, sevene, sövene, başlayana, bitene, doğana, ölene hep eyvallah. Serseri`aŞık
içimizde azalan zamanların kederleri, önümüzde bir yere gitmeyen yollar.
Ucunu tutamadığım bir ilmek gibi çözülüyor Buz'um.
Düşman Kör Nışancıdır Dost Nereden Vuracağını İyi Bilir...
Üzerine Yakışan Rengi Bulabiliyorsak Hayatımıza Dahil Etiklerimizide Doğru Seçebilmek Gerekir Her Bireyden Dost Arkadaş Olmaz
[......
Konu Serseri`aŞık tarafından (03.Mart.2016 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir.
..................
Konu Serseri`aŞık tarafından (03.Mart.2016 Saat 14:49 ) değiştirilmiştir.
''bır tasın uzerıne ozledım yazıp kafasına atmak ıstıyorum''
Ne işin var oğlum senin aşkla sevgiyle. Hayatın boyunca bir kere adam gibi sevilmemişsin. Koy rakını, aç en sevdiğin şarkıyı, bak işine.
Şu anda 36 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 36 misafir)