Üzülmedin mi kalbimi çarpıp çıkarken?
Üzülmedin mi kalbimi çarpıp çıkarken?
Aşırı solcudur aşk. Bu yüzden insanların sol yanını hedef alır. Ve aşk bu kadar solcuyken içinden sağ çıkmak imkansızdır.
Yaşadıkça, tanıdıkça, güvendikçe git gide gidesi geliyor insanın..
Fazla sevdik azizim fazla değer biçtik.. Bu sebeple kendilerini vazgeçilmez sandılar velhasıl azizim bir tek şeyi hiç anlamadılar
Ben asla kaybetmekten korkmam.. Ben bildiğim doğrular uğruna ateşlere yürürüm de canım yandı demem !
İtiraf etmek gerekirse , benim de zaten hiç gücüm yok yüzüm yok hiç umudum yok ama bil ki; farklı bir hayaldi.
İşkenceydi bazen , bazen çok güzeldi ama anlıyorum ki kurtulmuşsun sen nokta konmuş , bitmiş
En güzel hikayem..
Aşırı solcudur aşk. Bu yüzden insanların sol yanını hedef alır. Ve aşk bu kadar solcuyken içinden sağ çıkmak imkansızdır.
O uyuduğundan yapacak bir şeyim kalmadı diye düşünüp zoraki uyumakta sevdaya dahil.
Yüzümde bir yama gibi duruyor zaman
Bütün aşkların kan grubu aynı olsa da
Ayrıdır çıkmazları son sözleri farklı
Gözlerinin rengine uymaz intiharları
Neyine bağlandım ki bu kadar; bana bakmayan gözlerine mi yoksa benim olmayan kalbine mi?
Bir bahane bul uğra gönlüme...
Ne bileyim 'birine bakıp çıkacaktım' de ,
'kalbimin anahtarını unuttum , onu
alabilirmiyim'de.
Ya bahane değil mi ,gel işte... ''
Bekarlık sultanlık diye diye yedi cihan imparatoru olduk .d
Bazı şeyler söylenmez.Utanmakla ya da korkmakla alakası yoktur bunun.Bazen kelimeler bazı anlamlara gelmez.
İyi insanlar kaybetmez , kaybedilir.
Şu anda 20 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 20 misafir)