Ey sabrım!!
Bitme daha, bitme biraz daha var..
Ey sabrım!!
Bitme daha, bitme biraz daha var..
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Hissettiklerini susmak,
duyduklarından daha anlamlı birer tecrübedir.
Sır
Fransız ibişlerine sövemeden edemiyorum.Neymiş efendim İstanbul da bomba patlamış,Türkiye de darbe girişimi olmuş.İstanbul güvenli değil maç Türkiye dışında olsun istediler.Be adama sormazlar mı senin ülken ne halde.Bundan sonuç alamadılar şimdi Monaco daki maça Fblileri(Türkleri)almayacaklarmış.Türkler olay çıkarmaya meyilliymiş.Yok güvenli değilmiş.Avrupa şampiyonasında niye böyle bir sorun olmadı.Bak sen kaliteli O.Ç..Resmen Türk düşmanlığı yapıyorlar.Bjkliyim ama bu durum beni epey ayar etti.İnşallah Fener eler şunları.
Bırakacağın eli hiç tutma, Tutacağın eli ise hiç bırakma. Sahte sevgilere gül olmaktansa, gerçek sevgilere diken ol !!
Sır
Bir ata sözü vardır'Huylu huyundan vazgecmez'' diye
O kadar karaktersiz ve zayıf kişiliklidir ki, ne zaman ne yapacağını kestiremezsin. bugün "a" der, ertesi gün "y". yalan söyler, yalan söylediği anlaşıldığında yalan söylemeye hala devam eder. "bunun yapısı böyle, yapacak bir şey yok" dersin, o yine de senin iyi niyetini sömürür. yine eyvallah dersin, onun bu tavırlarıyla yaşayabileceğini söylersin. anlamaz aradaki ince fedakarlığı. topluma kazandırmaya çalışırsın, umrunda dahi değildir. her ne kadar iyimser olsak da bu tip kişiler yalnızlığa mahkum bırakılmalı. siz onu bırakmazsanız o sizi bırakacaktır. tez yollayın soğuk zindanlara. geri gelip "ben hatamı anladım" derse de sakın ona inanmayın.
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Hayata tepeden bakarsan insanların sadece tepesini görürsün.
Hayata daima insanlarla aynı mesafeden bak.
O zaman insanların hem yüzünü, hem kalbini görürsün.
Sır
Hey garson !
Donat masaları;
Ne hazan kalsın,
Ne efkar ...
Herkese benden,
Biraz sevda
Biraz bahar...
Deniz, gökyüzü, umut
Biraz mavi
Biraz Çay ...
Oldu olacak,
Güneş'i de yaz hesabıma...
Başımda filler tepiniyor resmen, böyle bir ağrı yok .
I`m your lack of a conscience...
Hedef ak yüzü görmek ayna da...
I`m your lack of a conscience...
Şu anda 35 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 35 misafir)