İki şeyi unutmadım. Gözlerime baktıgın an, Gözlerimden aktığın anı
İki şeyi unutmadım. Gözlerime baktıgın an, Gözlerimden aktığın anı
Seninle Kurduğum hayalleri, Başkasıyla yaşayacak kadar Güçlü değilim.
Yılların acısını intiharla bitirsem mi delirdim artık..
Sır
Bir insana aşık olmanın bir çok yolu vardır ancak bunlardan en güzeli, en uzun soluklusu ve anlamlısı seni beyninden vurulmuşa döndürerek değil yüreğini ısıtarak aşık etmesidir. Yüreğinle aşık olursan düşünmek için beynini kullanabilirsin :)
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Harbi harbi konuşacak kimsem yok.Hayata dair anektodlarımı anlatacak birilerinin olmaması kötü.Espri bile yapamıyorum.Durum vahim.Of of yak bir cigara aç depresif bir şarkı efkarın pekişsin.
Yaşamalıyım
Çünküü
Hikayenin sonunu çokk merak ediyorum :)
Aklıma düşersin bazen gözlerim dolar, sonra acı bir gülümseme ile
'' Kalk gidelim yüreğim karanlık bizi bekliyor bir sigara daha yakalım, daha sabaha çok var ''
Sonra uzaklara bakıp sigaramı der derin çekerim. Her çekdiğimde Duman yerine sen girersin yüreğime.
Konu easterner tarafından (18.Ağustos.2016 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: edit
Sevgi yük değildir. Yük olduysa o sevgi değildir, hatır gönül işidir. İnsan bu dünyada kendini mutsuz eden hiçbir sorumluluğu taşımak zorunda değildir. Unutma sakın, insan her koşulda hayatta kalabilir, bir insanı yalnızca mutsuzluk öldürür, yavaş yavaş öldürür, arsenik gibi
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
canımın istemesi için ne bir neden nede bir motivasyon var
Özleyince yüreğim çekiliyorum köşeme. Kapatıyorum gözlerimi ve senli düşler görmeye başlıyorum.
Yanıma geliyorsun, sarılıyor, dokunuyor öpüyorsun usul usul.
Sonra gidiyorsun geldiğin gibi.
Gözlerim aralanıyor ve sen kokuyor yastığımın boş kalan yanı
İpini kopartıp giden köpeğe ev, Sevmesini bilmeyen insana yürek emanet edilmez !
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Şu anda 44 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 44 misafir)