yeliz61 Nickli Üyeden Alıntı duyy anne benii yemeklerini çok özledimm akçaabat köftede yapardın :) Annesi senide özledi sadece yemekler değil :))
[̲̅S][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅ı]-[̲̅t̲̅][̲̅r̲̅][̲̅e̲̅][̲̅n̲̅]
ELiF Nickli Üyeden Alıntı Annesi senide özledi sadece yemekler değil :)) evett bnde onu çok özledimm annemle konusuyormuş gibi hissettirdin bana :)
yeliz61 Nickli Üyeden Alıntı evett bnde onu çok özledimm annemle konusuyormuş gibi hissettirdin bana :) Anne kadar yaşlanmadım daha kız puu bana :D
ELiF Nickli Üyeden Alıntı Anne kadar yaşlanmadım daha kız puu bana :D ilerde iyi bir anne olucan kız iyi bişi dedim :D
yeliz61 Nickli Üyeden Alıntı ilerde iyi bir anne olucan kız iyi bişi dedim :D inşallaaaah o duyguyu hepimiz yaşarız :)
ELiF Nickli Üyeden Alıntı inşallaaaah o duyguyu hepimiz yaşarız :) aminn canım inş :)
Iyıymişde bole giderse kadınlar tembelleşicek :)
HasaN Nickli Üyeden Alıntı Iyıymişde bole giderse kadınlar tembelleşicek :) Hasann hg nerelerdesn sen ekmek kızartmak kahve yapmak bayan işiydi demi hymmm :D
Hb elif işler yogun öle yani ;)
Bayanlar artık çalışıyor herşeye yetişemezler erkekler yemek yapmayı kahve yapmayı öğrenmeniz lazım :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları