Her şeyden biraz kalır insandaSonra her şey unutulur denir..
Adı kalmış dilimde der: geçmek istersin..Oysa kalan sadece o muydu.Benliğini önceden..onun gidişiyle kaybetmiş, tükenen umutlarına dur demiş, ya sonrası.......ağlayan kalbime ne diyecektim....dilim söylemiyor ama, kalbim ağlıyormu...Seni soranlara sadece bakıyorum..gitti diyemiyorum.
Bir biri ardına aldığım derin soluklar yetmez oldu..Tüm dünya nefes olsa içime dolsa bana yetmeyecek..Bir sen bir yudum nefes ol gel bana...Bir yudum nefes de huzur bulayım...Yine o kapıdan çıkıp gideceksin..Sessiz sessiz..İhanetin içinde, huzur bulduğun sevgin kalbinde, gitmek sana huzur verir..Bana ızdırap..İhanetin saklıydıya hani....Bende olmayan sevgin,hani hep başkasındaydıya..Uzundu benden gitmelerin...Hiç bana dönmediler ki..Bende olduğunu sanıp aldanışım, avunuşum bile sahte oldu..Kaldı havada bir ölesine asılı..Gözlerin ne gözlerime değdi, nede yüzün nefesimin sıcaklığında eridi..Kimbilir kaç yüzde kaç nefes de eridin..Bir de bende yoktu..Zamana asılıp kaldım öle işte..Kaybettiğim zamana isyan etsem..Yoksa yılların acımasızlığına mı.....Yada kandırılmışlığın kavurduğu kalbimin kor alevinde mi yansam..Ne yakmak nede yanmak...içimi buz dağı misali soğutur..Daha çok korlanır, harlanır ihanetinin acısı, vefasızılığının anlamı..
Hani gözlerine her baktığımda seni buluyorum.Sonra hiç çıkmasın dercesine, sarıp sarmalayıp..Kalbimin en ücra köşesine koysam.Kimseler uğramasa sana...Kimseler görmese..Uzaktan uzağa da olsa ben dokunsam ben sarsam seni..İnce ince .....Uzun bir yolun son durağı sen olsan..Son durak da inen sadece ben..Kapılar bir bana açılsa.İçeri her girdiğimde sadce kendimi görsem..Yalandan da olsa beni yazsan..Başka kalplerde hüküm sürdüğünüde bilerek.. Başka kolallar da başka tenlerde can bulduğunu bilsem..
Son durak da ben insem dedim ya...Sen başka tende hayat bulurken ben inenmem ki!!!!!!! Mutluluğun, acın, sevgin başkasında sen başka...Başka dünyanın başka aktörü..Git artık..Sen benim ne fırtına sonrası dinginleşmiş, güneşin ışıklarıyla parlayan, göz alan denizim de yüzebilirsin..Nede kalbimin kor alevininde harlana bilirmisin.....Bırak durulmuşken, kendi yasımı tutayım.Sessziliğim çığlık olur..tutamam..Sessizliğimin fırtınasında sen tutunamazsın