bu konu alem ya birini hesabından silince çocukça diyolar ya . Şimdi fare benim hesap benim siliyosam ve bu koyuyosa nasıl çocukluk olabilir ki . Ben hesabımda dengesizlik yapan insanı çocukluk olsun diye barındırmak zorundamıyım. Misal eski sevgilim yeni biriyle çıkarken bende izleyeyim mi sırf çocukluk olmasın diye.? Haytımdan çıkarmışım işte bir de hesap mı vericem. Bir de anlamadığım bir şey var biriyle küstükten sonra nerde sizin gıcık oldugunuz şey var onları yapar ya sırf sizin görüp sinirlenmeniz için o çocukluk değilde sırf onların çocuklaşmasını izlemek istemediğimizden silmemiz nasıl çocukluk olabilir? Gerçekten çok keyif alıyorum tartıştıgım insanın vicdan azabı çekip özlemeyeyim diye ne mal insanmış ya iyi ki tartışmışım dedirtecek her şeyi yapmasından. Eminim herkesin başına geliyordur. Bazı insanları ne kadar sevsenizde kendinizden fazla sevmemelisiniz sizi mutsuz mu ediyor o zaman şu soruyu sorun o zaman hayatınızda ne işi var o olsunda mutsuz olayım diye mi düşünüyorsunuz o zaman salaksınız ve sırf böyle yaptığınız için sürekli üzüleceksiniz. Karşınızda ki insan sizi kaybetme korkusu yaşamıyorsa bu duyguyu yaşamak için sizi terk edecektir lazım yani bu ona elinden heran kaçabilecekmiş gibi ve sürekli sizin için çabalaması gerektiğini hissettirecek gibi olmalı ama fazla şansınızı zorlamayın fazla naz aşık usandırır. Bazı erkekler aşkından ölse de geri adım atmayacak kadar gururludur ve böyle erkekler genelde laf arasında aşk gurur tanımaz der burda mesaj bak canım ben gurur yaparım ama aşıgım karakterim bu sen bir zahmet tartışırsak ilk adımı at anlamına gelir. O zaman el mahkum siz seviyorsanız alttan alın ama bir zamandan sonra da yorulcaksınız en iyisi gurur yapsında kahrından o adımı atmaya mecbur kalsın ama bir kaç ay sürebilir bu gurur bu hemen olmuyor kırılması için zaman lazım elbette ki. Bir aşk doktoru şöyle demiş aşka güvenme aşk biter anılar kalır bir insanı eliniz de tutabilmek için aşık etmeyin hazır fırsatınız varsa muhteşem anılar bırakın sizi asla unutamaz. Bu arada şakaydı bunu aşk doktoru söylememiş şuan uydurdum...