içimden çıkmayan aşkın gözlerimden gitmeyen yüzün sana söyleyemediğim seni seviyorumlarla yaşıyorum...geri dön demek içinse çok geç.
Bu sözleri söyleyen ne çok insan var eger olmasa nasıl yazılır romanlar ,şiirler, bu güzel sözler aşk acısı insanı içten içe eriten yiyen bitiren bir şey . Bazen keşke karşıma çıkmasaydı keşke tanımasaydım diyebileceğimiz insanlar çıkar karşımıza, dayanamayız aslında ama nasıl oluyorsa ruhumuz hala savaş verir. Kimse aşk acısı çeken aptal olmak istemez kimse reddedilme duygusuyla baş edemez...cesaret, gurur bunlar bir araya geldiyse işiniz var demektir eğer ikisi de eşitse yalnızlığa mahkumsunuz çünkü: Her cesaretiniz de gururunuz size engel olacak çok gurur da iyi değil. Ya seviyorum diyeceksin yada demeyip gidip bir köşede ağlayacaksın ,sevdiğini başka kollarda göreceksin yok ben yapamam gurur önemli diyorsan benim gibi yapma demek isterim bende aşk gurur tanır diyenlerdenim ama inan yalnızlıktan başka bir şey kazandırmadı bu güne kadar. Eğer bir erkeksen gururu unut eğer karşında ki kişi özledim barışalım dediğinde bende diyebilecek biriyse hiç durma uzatmaya gerek yok söyle gönlünden geçenleri. Seviyorum diyebilmek ne yüce bir şey biri size seni seviyorum dediğin de git be salak diyorsanız yapmayın sevildiğiniz için şükredin ve teşekkür edin eğer siz sevmiyorsanız hakaret etmek yerine kibarca olmayacağını anlatın yine anlamıyorsa zaten terslemek allahın bir hikmetidir ona bir şey diyemem. Ama sevdiğinizi söylemek için bir gün daha beklemeyin zaman geçtikten sonra keşke söyleseydim sevdiğimi en azından bilseydi demeyin söylediğinizde keşke söylemeseydi mi yaşamak istemiyorsunuz biliyorum ama yapmadıklarınız için pişmanlık yaşamaktansa yaptıklarınızın cezasını çekmek her zaman daha kolaydır. Seviyorsan git konuş bence...Konuşamıyorsan da belli et ne zararı var olmadı çevir kazı yanmasın...