Eğer yokmuş gibi davranıyorsan canın gerçekten yanmış demektir. Olduğunu düşünürsen canın yanar daha çok üzülürsün çünkü. Bence de yokmuş gibi yapmak en güzeli ya seviyorsundur yada sevmiyorsundur,,, ya seninle vardır yada yoktur. Seninle değilse senin değildir ve eğer başkasının yanındaysa bırak görme yanmasın canın. Hani görmüyorsun ya her gün geçtiği yerleri gittiği yerleri her gün bakmıyorsun ya fotoğraflarına o bilgisayarın başına geçtiğinde fotoğraflarını açmıyorsun ya görmüyorsun ya işte bırak görme... Başkasıyla mutlu olduğunu canın acıyacaksa görme. Eğer gerçekten seviyorsan canın acıyordur özlüyorsundur belkide onu değil o aklına geldiğinde BENİM demeyi. Zaten zamanın da benim diyemediğin için gitmedi mi ? Hayır senin elinde değildi demesin kimse bana. Aşık bir insan seven bir insan dünyayı yakacak kadar güçlüdür elindedir her şey... Gidiyorum diyen sevgiliye gitme kal diyebildin mi? Ayrılalım kelimesini duyduğunda tamam canım sen dinlen sonra konuşuruz diye bildin mi ? Sadece susup onaylamaktı en büyük katil seven insanı öldürmeye. Bazı aşklar hiç sönmez aldatılırsın nefret edersin sevmiyor muydu diye düşünürsün. Ama bensiz mutluysa bırak öyle kalsın diyebilecek kadar da asil. İşte sevmek sevdiğinin yanında yada başkasıyla olması değil uzaktan sev gerekirse sevilmeyi hak ediyorsa ama hak etmiyorsa yorma o güzel gönlünü. Bir gün öyle biri çıkar ki adı AŞK olur. Onun ismi söylendiğinde herkes senin ismini de kondurur isminin yanına. Yalnız olmaz derler tek başına anlamlı değil derler...soyadı gibi olursun senin adın söylenmeden tanıyamaz kimse. Ha işte o zaman sen aşkı öğrenebilirsin yokmuş gibi davranamayacağın insanı bulunca....