şehvet ve tutkunun azılısı. hem de bütünleyeni.
yanındayken özlemek olayının ana fikri, sağlaması.
hırsla sevmek, hırsla sevişmek, hırsla cilvelenmek. daha çok görme isteği sevgilinin bedenini. delirmiş gibi bakmak gözlerin içine. öyle bir arzulamak ki beklemek dokunmayı. daha şiddetli dokunabil diye. çıldırasıya sarılmak. nefes nefese kalma molalarında fısıldamak daha da istekle kulağına. kulağından çıkanı kalbinin duyması.
gevşemek her şeyi bi an için tamamen kapı dışı edip.

tırnaklarındaki benek olmak istemek gibi, ya da gerdanındaki ben.
git demek gibi.
git ve acımı çek.
kopama demek gibi.
-zaten bunu isteyen kim?-
"olur mu sen gibi başkası" demesi gibi boynu bükük, gözleri sel arifesinde.
neden olmasın, olabilir zamanla demen gibi su geçirmez saat katılığında.
ama çok zor artık demesi.
gülmen.

sonra bi dakka ya diyip durup düşünüvermen sevdaüstü.
aşk mı ki?
hayır hayır değil.
olması mı gerekir?
ele güne karşı ihtirasınızın yıl dönümünü kutlayamazsınız ya. el var gün var sahi. ne gam.
kod adına aşk der, geçersiniz. ama değil. bütün bunlar olurken yine bir sabah olur. yine kalkılır ve siyah zeytin yenir. o yine kalkar ve kahve içer. tüm tezatlıkların pis sevdası olmazsa hatır kalır zaten. siz nereye yol almış gidiyorsunuzdur şimdi; tüm sorumluluklarınızı birbirinize bulaştıra bulaştıra ve anlık huzurlar yaratarak bilinçsizce. bilinmez. tehlikelidir. inkar falan da değildir. düzlük değil fakat engebe aşığı olmak da değil. nasıl desem bu "benim mutsuzluğum da mutluluğuna karışsın" diye temenni edebilmektir olsa olsa. yoksa, beni rahat bırakçı tavırve o dönüp dolaşıp geri dönen tek başınalık saplantısı sebebiyle şanssızlığın kaçınılmaz sonunun gölgesinde dinlenirken idrak edersin olan biteni ancak.

şimdi aslında hazır cesaret bulmuşken yalnız kalmanın dayanılmaz hafifliğinden sıyırmalı kendini. tamamen. kontrol kaybı ölüm gibi bize. bilincindeyim. alter egolarımızın oyunlarının en heyecanlı yeri ve zamanı çünkü. gene de denemekten başka çare var mı ki?

yani altın bir tepsi yok bi köşede. evdeki bulgurdan olanlar bilmeli en çok da. bunu da göz önüne alarak sulusepken bu duyguyu yem etmemeli kurda, kuşa, aşka.