Van münüt van münüt desin, daha davosa gelmem filan desin : )
Van münüt van münüt desin, daha davosa gelmem filan desin : )
laz aklıda bu kdr olr ztn :) çok bşy beklemmk lazm
iyiki hoca filan degilsin ögrenciler izdirap cekerdi yoksa : )
hoclkta yptm sornda çkmadı neyse knuyu kptyorm çock yrdm istyo bz geyiğe vurdk
maksat yeşillik olsun. .
Sunumu bilgisayarda yapabilrisiniz görsel olarak projektörle , hem ilgi daha çok olur odaklanma
Projektör ve bilgisayar kullanma imkanın varsa ve bu teknolojiden sonuna kadar faydalan. Mesela katıldığım bir konferansta bir konuşmacı sunumunu sıradan bir powerpoint sunumu şeklinde değilde online olarak bir network üzerinden yapmıştı. (Amacım reklam yapmak değil sadece faydalı olabileceğini düşündüğüm için site adı paylaşıyorum.) Prezi.com diye bir site üzerinden harika hazırlanmış bir sunum yapmıştı. Ben dahil herkes ağzı açık izlemiş ve dinlemişti. :)
Sanırım ücretli bir hizmet bu ve internet bağlantısı gerektiriyor. Harika bir tasarım ile kendin için farklılık oluşturabilirsin ve herkesin beğeneceğine eminim. Tabi ki bütün bu teknolojinin faydasını görebilmen için etkili bir tasarım yapmalısın. Sonrasında sunum sırasında etkili bir hitap şekliyle dinleyicileri büyüleyebilirsin... Hadi rast gele. ;)
Bu arada söylemeyi unuttum. Prezi ile sunum hazırlama hakkındaki dökümanlara gugıl amcadan ulaşabilirsin. Zibil gibi kaynak var. :)
yardımcı olabildiysek ne mutlu :)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)