Bu zamana kadar nerede olduğunun, nasıl böyle bi hata yaptığını anlatıyorsun. Dökül dökül..
Bu zamana kadar nerede olduğunun, nasıl böyle bi hata yaptığını anlatıyorsun. Dökül dökül..
[] olmayı azaltıyorum, bir kaç ay'a bırakacağım da!
Sigaram yok Sero. Bi koşu alıp geleyim desem 1 saatimi alacak. Sigaram olmadan da kapışamam ki?
Sigarasız konuşmadık hiçbir zaman ! Dağ başında mı yaşıyosun 1 saatlik gidip geliceğin yer neresi ? bekliyorum buralardayım moruk.
Şehir merkezine yarım saat mesafe. Yarım saatte geri dönsem. Çok uzayacak. Ben bi alt kata ineyim. Arkadaşlardan otlanırım.
;dD Olm rahat bırak adamların paketlerini.
SEn ihtiyaçlarını, malzemelerini tamamla, gel. 1 saat koymaz bize Kürt çocuğu; )
Tamam o zaman bir saate belki de daha erken bilmiyorum lan. Yoldan biri kaldırırsa 10 dakika sonra da geri gelme imkanım var. Neyse buralarda ol.
Ömrümü seni beklemekle ziyan edicem bigün olm ;) buradayım. Hastahaneye de kaldırılabilirim ; ))
Çok da bekletmeyeyim o zaman seni. Bu arada eski bir dostu gördüm gecenin bi vakti bom boş Malatya sokaklarında. Ayaküstü yarım saat sohbet ettik. Neyse. Direkt cevap vereyim ben sorularına:
Bu zamana kadar gelecek telaşıyla yanıp tutuştum. Halen de aynı dertten muzdaribim. Yüksek lisans fikrinden dolayı not yükseltme telaşı, dönemde sekiz tane olan ders sayımı düşük not aldığım dersleri de katarak onikiye çıkarmam ve bunları yükseltme mücadelesi, yine yüksek lisans fikri üzerine ingilizce kursu ve bazı bazı ekmek parasına yönelik part time işlerden dolayı buradan ve bura dışında bir çok yerden kopmak zorunda kaldım. Kimseciklere haber veremedim ama beni anlayabileceklerini düşünüyorum. Aslında halen bahsettiğim şeylerin mücadelesini veriyorum ama ne güzeldir ki buradan da kopamıyorum. Arada bir vakit buldukça girip bir kaç ankete katılıyorum. Hepsi bu. Belki buradan bir süreliğine de olsa ayrı kalmak ve bu ayrılığın devam edecek olması üzücü ama bir hata olduğunu düşünmüyorum çünkü buna mecburum, mecburdum da. Pederin ''Sen oku da ben ceketimi yine satar, okuturum seni.'' lafı üzerine elimden gelenin en iyisini yapma mücadelesi veriyorum Serocum. Bu konu aracılığıyla da merak eden arkadaşlar için kardeşimin çok daha iyi olduğunu ve normal hayatına devam etmesine çok az kaldığını bildireyim. Ne diyebilirim başka.. Özledim buraları. Güzel insanları özledim. Hatta seni bile özledim ulan.
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)