• 1. Turkiyede hangi sehirleri gezdin ?

İstanbul, Ankara, Eskişehir, Afyon, Nevşehir, Niğde, Aksaray, Çanakkale, Bursa, Antalya sanırım bu kadar aklıma gelmiyor başka :)

2. Gitmek veya gormek istedigin bi ulke varmi ?

Daha cennet vatanımın her yerini göremedim. Türkiyemizde görecek yer kalmazsa düşünürüz. :)

3. hayattan beklentilerin nelerdir ?

Bu hayattan fazla bir beklentim yok. Var ama herkesin istediği sıradan şeyler: Hayatımı paylaşabileceğim bir eş, dünyaya miras olarak bırakabileceğim hayırlı evlatlar... Ölene dek mutlu ve huzurlu olmak...

4. en buyuk hayalin ?

Çocukluğumdan beri bilgisayarlara karşı aşırı ilgim var. En büyük hayalim dünyadaki bütün networklara sızıp istediğim an dünyanın altını üstüne getirebilmek. :D Tabi bunu ülkeme ve masum insanlara zarar vermek için asla yapmam...

5. buyugunce ne olmak istion ? :)

Büyüdüm "Beslenme Uzmanı" (diyetisyen) oldum ben. :p

6. TF de enleri : Bu soruyu es geçelim çünkü buradakileri yeterince tanımıyorum.

- en sevdigin uye
    - en karamsari
    - en sempatigi
    - en ukalasi
    - en iyi erkek uyesi
    - en iyi bayan uyesi

7. yaslanmaktan korkarmisin ?

Yaşlanmaktan değilde insan olarak tek başıma yaşamımı devam ettirememekten yani başkasına muhtaç olmaktan korkarım... Nasıl olsa bir gün hepimiz öleceğiz. :)

8. en hassas oldugun konu nedir ?

İnancım ve Vatanım. Milliyetçilik yapmak istemiyorum ama buna engel olamıyorum...

9. seni kime benzetirler ?

Uzun saçlı ve biraz kiloluyken bir arkadaşım Kubat'a benzetmişti.
    Şimdi saçlarım kısa ve yaklaşık 7-8 kg verdim. Kamerada beni gören bir arkadaş İlyas Yalçıntaş'a benzetmişti. :)

ve son sorum :))))

10. sogan dograrken neden aglariz ? :) :) :)

Soğanın içerisinde bulunan "S1-Profenil Sistein Sülfoksit" hava ile temas ettiğinde "Proponal-S Oksit" gazı ortaya çıkarak gözlerimize temas eder. Gözümüzdeki maddelerle temas ettiğinde ise hidroliz olarak içerisinde eser miktarda bulunan "Sülfirik Asit" gözümüzü yakar ve buna tepki olarak vücut göz yaşlarını devreye sokar ve yanmaya neden olan o maddeyi gözümüzden temizler.

​Anlaşılmayan bir yer var mı @aSk :)