Aşkı yaşamayı bilmem, aşkımı paylamadım ama bir tek şey öğrendim ben bu yaşıma kadar, aşık olmayı ve aşık olduğunda ne yapılıp, yapılmayacağını…

Akışına Bırakacaksın!
Aşık olduğun zaman akışına bırakacaksın!

Bırakacaksınız!

İkinizde!

Kendini savunacağın tüm ne varsa bırakıcaksın ardında.

Bırakacaksın ki, her köşeye sıkıştığında, her çaresiz kaldığında önce aşık olduğuna batırma silahlarını!

Kendi kendine kararlar vermeyeceksin!
Mesela “beni sevemez”, “o, olmaz” demeyeceksin!

Yapmayacaksın!

Bırak arın onlardan eğer arınmazsan aşk arındırır seni zamandan ta ki sen kabul edene kadar onu!

Direnmeyeceksin!
Di-ren-me-ye-cek-sin!

İstersen sen yine de diren ama önce kendin devrilirsin onun karşısında, aşkın karşısında!

Kaçma!
Kaçmayacaksın!

Kaçmayacaksınız!

İkinizde, birbirinizden!

Birbirinize koşacaksınız, koşmazsanız eğer siz kaçtıkça daha çok birbirinize çıkacak yollarınız, belki de çıkmaz yollara düşecek önce kendinizi sonra onu kaybedeceksiniz!

Üzüleceksiniz, kahrolacaksınız ve sonra yine onu bulacaksınız karşınızda.

Kaçırma!
Gözlerinizi kaçırmayacaksınız, sözlerinizi sakınmayacaksınız, elinize belinize hakim olmayacaksınız!

Felç olursunuz, diliniz tutulur, kör olursunuz, kalbiniz taş olur! Bedeninizin aşk tesirlerine etkisini engellemeyeceksiniz!

Teslim olacaksın!
Kapıyı çalıp seni senden almaya gelen aşka, yoksa gittiğin yeri hiç bilemezsin! Kaybolursun!

Yoksa birbirinizi, kendinizi öyle bir kaybedersiniz ki, bir daha ne kalbinizi ne kendinizi ne onu bulabilirsiniz! Yapmayın!

Kabulleneceksiniz!
Başınız dönecek, onun yanında hiçbir kimsenin yanında olmadığın kadar mutlu hissedeceksin, karnında bir kasılma hissedeceksin, bazen nefesin kesilecek… Her bünye farklı tepki gösterecek. Bünyen farklı tepkiler vermeye başlayacak!

Bir kokuya daha duyarlı olacaksın,
Bir sese her zaman daha çok dikkat kesileceksin,
Birini her zaman daha fazla korumak isteyeceksin,
Birinin bakışları hep sende olsun isteyeceksin,

Ve daha birçok farklı şey hissedecek, yaşayacak, yapmak isteyeceksin…

Onun kim olduğu, nasıl olduğu, nereden ve nerede olduğu, hangi tarafta olduğu, farklı ya da aynı olması, kısa ya da uzun olması, kilolu ya da zayıf olması hiç önemli değil.

Sen herşeye rağmen, kalbinin suratına kapıyı kapatmayacak, onu kabul edeceksin, iyisiyle kötüsüyle kabul edeceksin, edeceksiniz, ikinizde!

Etmezseniz?
O zaten içinizde, o zaten her an sizinle, baktığını her yerde, dokunduğunuz her yerde, siz neredeyseniz o orada!

Sakın inkar etmeyin!

Sakın yapmayın!

Sevginizi Her An Göstereceksiniz!
Aklınızın size koyduğu tüm engellere rağmen sevginizi her an, her gün, her zaman göstereceksiniz, kalbinizin fısıldadığı tüyoları dinleyeceksiniz, kulağınızı tıkamayacaksınız kalbinize.

Hislerinizi hiçe saymayacaksınız, aklınızın nefretini ona kusmayacaksınız, içinizden nasıl geliyorsa, korkmadan göstereceksiniz tüm bedeninizle!

Çünkü aşık olduğunuz, her yerde olduğunu sandığınız adam kaderiniz,
Ona aşık olduğunuz gün ise kaderinizin bir daha değişmemek üzere değiştiği gündür,
Çünkü siz bir daha hiçbir zaman eski siz olamayacaksınız,
Çünkü siz isteseniz de bir daha aklınızla kalbiniz hiç barışmayacak,
Çünkü siz hep onların arasında bir yerde karar alarak, ikisini de küstürmeden yürümeye çalışacaksınız yolunuzda…

Aşk’la kalın,

About these ads

BEĞENDINIZ MI?

Email
Print

RELATED
ÇOK ÜZÜLEKCESİN! NEDEN BİLİYOR MUSUN?
In "Aşk-Evlilik"
BEN ŞİMDİ KİME KIZAYIM?
In "Aşk-Evlilik"
SAKIN DEĞİŞME! SEN O DEĞİLSİN!
In "Aşk-Evlilik"