•KOÇ : Kalbinle değil aklınla hareket et ani kararlar verme çevrende seni çekemeyen hata yapmanı bekleyen bi dünya gerizekalı var.

•BOĞA : Ben anlamıyorum sen neden üzülüyorsun ki aman çok da tırt deyip geç sen üzüleceğine o üzülsün aklını kullan aklını.

•İKİZLER : Neşeli ve sıcakkanlı tavırlarının hastasıyım böyle olduğundan insanlar sana hayran kalıyor hep böyle gül sakın üzülme.

•YENGEÇ : Kafana çok takıyorsun ya işte o zaman sana sövesim geliyor takma artık şu saçma sapan şeyleri sen cool birisin unutma.

•ASLAN : Dost sandığın çoğu kişinin aslında ne mal olduğunu anladın sen üzülmüceksin tabiki çünkü onlar seni kaybetti.

•BAŞAK : Kimse üzülmesin herkes mutlu olsun diye koşturuyorsun eee sonra sen üzülüyorun ben anlamadım ki bu nasıl iş arkadaş.

•TERAZİ : Kalbin çok temiz herkesi kendin gibi sandığından çok kolay güveniyorsun ama millet çok çakal senin gibi iyi biri değiller ibneler.

•AKREP : Sevmediğin birine hayatı zindan edecek kadar şeytan olabiliyorken sevdiğine tam bir meleksin nasıl birisin sen ya?

•YAY : Bu soğuk havalar senide iyice miskin yaptı sıcak yatağından kalkasın hiç gelmiyor tam bir garfield oldun çıktın başıma
.
•OĞLAK : Nerde nasıl davranmasını gerektiğini bilen aklı başında birisin sürekli pozitifsin senin yanında sıkılmak mümkün değ
il.
•KOVA : Doğruluğuna güvendiğin şeyden asla vazgeçmiyorsun kimseye kolay kolay yanlış yapmazsın örnek alınacak birisin.

•BALIK : Kendinden başkalarını düşünürsen tabiki de mutlu olamazsın herkes bencil olmuş sen hala milleti düşünüyorsun azcık bencil ol.