aç gözünü dostum...
yastığa değil hayata sarıl... bir fincan çay ya da kahveyle göz kırp hayata... hayat mucizelerini sunmak için senin farkında olmanı bekliyor... senin gönülden istemeni bekliyor... uyuma lütfen... uyan ve iste... olmaz ki deme...iste...istemeyi dene... iste ve bırak... her gün çayını ya da kahveni içerken isteme molası ver kendine... sadece hayattan istediklerini sırala... bir yudum çay...bir yudum istek... olmaz demeden... gönülden bir olur diyerek iste... olmaz diye bir şey yok dostum... olanlar hep istediklerin değil mi... olanları beğenmiyorsan iyi şeyler istemeyi bilmiyorsun demek ki... artık öğrendin... neymiş... iyi şeyler isteyeceksin ki... iyi şeyler dolacak hayatına... bir çay içimlik süreyi yeni ve iyi şeyler isteyerek geçir... her gün hayatını yeniden yarat... yaratan sensin unutma... haydi yarat kendini ve hayatını yeni baştan... kendini çok severek... neleri hakettiğini bilerek... O senin istemeni bekliyor... kapısını isteklerinle çalmanı bekliyor... ne duruyorsun ki... haydi... gafletten uyan ve iste... ...