Yanında değilse kalbinde olsa neye yarar.Ne kadar hissedebilir ki ?Avuçlarına sıkıştıramadığın ellerin üşümez mi ? Üşür bence üşür zaten,mevsimlerle ilgisi yok.
Yanında değilse kalbinde olsa neye yarar.Ne kadar hissedebilir ki ?Avuçlarına sıkıştıramadığın ellerin üşümez mi ? Üşür bence üşür zaten,mevsimlerle ilgisi yok.
...
Konu Francisco tarafından (06.Temmuz.2016 Saat 22:16 ) değiştirilmiştir.
Onu aramamıştı.Nerede olduğunu bile bilmiyordu.Ama nasılsa bir gün bir yerlerde karşılaşacaklardı.Onu görecekti,belki bir iki laf edecekti.Ona dokunacaktı,elini sıkacaktı,dudağından öpecekti.Herhalde buluşmaları beş-on dakikayı geçmeyecekti.Değişik nedenlerle birbirlerine mesafeli ve kırgın olacaklardı.''Aşık mısın'' diye sorardı belki,''Hayatında biri var mı?''Ona mutluluklar dilerdi.Sonra çok kez yapmış olduğu gibi,arkasını döner yürürdü,sendelememeye çalışarak.Kulaklarında sesi,hayalinde yüzü,avucunda sıcaklığı kalırdı uzun,çok uzun bir zaman.
Ya bana uyussdu,ukaladı,mukalaydı diyen kız peki senin vücüdunun 4/3 su geriye kalanı ise gereksiz özgüven bunuda biliyormusun:p...
Ne kadar güzel büyülü bir kokun var...Sen görmeden bir yel eser senden...
fotoğraflar kokmuyor,fotoğraflara dokunulmuyor,fotoğraflar dudaklara karşılık vermiyor,fotoğraflar sarılmıyor...
Bazen dokunmaya öpmeye bile kıyamazsın ya hani bazı anlarda öyle oluyor tıpkı senin ellerini tutmam için çikolatalarımı vermem ben deyip benim onları ellerinden almaya çalışırken dudaklarımla dudaklarının,gözlerimle gözlerinin birleşmesi gibi...
...
Konu Naze tarafından (20.Aralık.2015 Saat 11:22 ) değiştirilmiştir.
Ne güzel uyuyorsundur.Saçların dağınıktır,kokun sinmiştir yatağına.Ne güzel olursun,uyandırsam seni bir sabah.
Şu anda 22 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 22 misafir)