Beni incitemezsin sadece canını taşıyan bardağı devirirsin.
Beni incitemezsin sadece canını taşıyan bardağı devirirsin.
Bazen dokunmaya,öpmeye bile kıyamazsın bu aşk değil de ne ?
Şimdi belki bir rüzgar estiğinde aklına geleceğim.Fakat nasıl ? Beni hep güzel hatırlamanı dilerim sevgilim.Uzaklara gittim ben.Göremeyecegin,elinin uzanamayacağı belki de en uzaklara.
Sevgilim saçlarını tarayıp,gerdanını okşayıp,ninniler söyleyip,dizlerimde uyutsam seni...
İyi geceler saç kırıklarını yere atmaya kıyamadığım kız,iyi geceler şiir kokulum,iyi geceler gülüşüne şiirler yazdığım kız,iyi geceler bu gecede sol yanımda uyuyanım,iyi geceler.
Ben ayrılmak istiyorum.Yanlış anlama senden değil,dünyadan ayrılmak istiyorum.Ölüp ayrılmak değil ama,senden başka bütün gözlerden ayrılmak,senin kullandığın kelimeleri,harfleri kullanan bütün dudaklardan ayrılmak istiyorum.Senin giydiğin renkleri giyinen bütün çiçeklerden ayrılmak,senin gibi kokan bütün rüzgarlardan ayrılmak istiyorum.Aslında ayrılmak bahane ben artık senle birleşip bir bütün olmak istiyorum.
Bazen biri geliyor ansızın...Anlam kattığı yok belki hayatına.sadece biraz heyecan,anlık bir tutku belki ama iyi geliyor ruhuna.Bir değişim başlıyor göğsünde,aklın sol tarafına gidiyor.Bilirsin işte,ilk anlar,hoşlanmalar,kaçırılan gözler,ne desem acaba temalı duruşlar...Hepsi birikiyor bir anda,aşık oldum sanıyorsun belki de aşıksın,kestiremiyoruz işte bunu,zamanla geçiyor,susuyorsun,bitiyor.Konuşursan aşk olsun.
''Ve gece yazdığı mektup orada işte,nasıl okunulabileceğini aklım almıyor,bir göğüs havayı solumak için böyle nasıl daralıp genişliyor,aklım almıyor,ondan nasıl uzak kalınırdı,aklım almıyor..''
Bayan fark etmedim sanma hep benden bir şeyler çalıyorsun...
heeh hava güzel elde kahve:)))
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)