Bundan sonra senin işinde zor be kızım üzülüyorum sana acaba ne yazmıştır acaba neler yapıyordun başkaları da görüp,tanıyıp benim gibi aşık olursa deyip deyip için içini yiyecek,kavrulcak için:))):p
Bundan sonra senin işinde zor be kızım üzülüyorum sana acaba ne yazmıştır acaba neler yapıyordun başkaları da görüp,tanıyıp benim gibi aşık olursa deyip deyip için içini yiyecek,kavrulcak için:))):p
Aşık olduğun kişi için mücadele ettikten sonra ellerinde kalan yaralarını onun sarmasını,onun öpmesini istersin yoksa başka nasıl geçebilir ki ?...
Çatlat yeni hazine buldum seni sıkı sıkı saracağım:p
Konu Francisco tarafından (27.Ekim.2015 Saat 03:32 ) değiştirilmiştir.
Ne kaybettiğini biliyorsun hatta için kavruluyor ama dur sen daha bu kaybettiklerinin zerresi tamamını görünce içinde kozlar yanacak ve iş işten geçmiş olacak.
Alerji olmuş dudakların...öpmediğim zaman öyle olur biliyorsun hani desem ki yarim içtiğin şeyden dudak payı bırak bardağın yarısını boşaltıp getirirsin:p
Aşk iki kişinin bir olmasıdır.Aşk iki kişinin,kendi benliklerini,öz saygılarını yitirmeden yürekten yüreğe kurduğu bir bağdır.O bağın gücünü ise sadakat ve hoşgörü oluşturur...
Gözlerine yüzümü çiz ve mimiklerimi ezberle en bi sevdiğim...:p
...
Konu Naze tarafından (20.Aralık.2015 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir.
Sana sarıldığı zaman,tüm dünyaya karşı koyabilecek gücü bulabiliyorsan kendinde,böyle bir adamı sakın kaybetme.
Konu Francisco tarafından (23.Ekim.2015 Saat 23:38 ) değiştirilmiştir.
Omzumda olmalı başın...Saçlarına dokunmalıyım...Sarmalıyım bir sarmaşık gibi...Gözlerine bakmalıyım...Ellerini avuç içlerini tutmalıyım...
Konu Francisco tarafından (27.Ekim.2015 Saat 03:33 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 15 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 15 misafir)