Saçları açık olan bir kıza aşık olabiliriz saçları bağlı olan bir kıza da aşık olabiliriz anlayın işte olayın saçla alakası yok...
Saçları açık olan bir kıza aşık olabiliriz saçları bağlı olan bir kıza da aşık olabiliriz anlayın işte olayın saçla alakası yok...
Dinledin mi kimlere can verdim dinlemişin kimlere yol verdim.
Bundan sonra ben başkası için yazarım o üzerine alınır...
Kızlar;
-Özler ama yazmaz.
-Bekler ama çaktırmaz.
-Sever ama söylemez.
-Haklıysan kabul etmez.
-Kızarsan kırılır.
-Kırılırsan kırar.
Gözlerimi kapatıyorum oradan öylece bakıyor o sevgi dolu sevecen gözleriyle o kocaman tatlı tatlı gülüşüyle gülümsüyor sonra çatıyor kaşlarını soluyor gülüşü hesap soruyor gözleri...
O benim bir tanem ona baktığım zaman gözlerimin içi doluyor o gün hiç bir şey yapmak istemesem bile hani bazı günler vardır ya berbat günler ona bakınca hepsi uçup gidiyor bir bakışı bir gülüşü dünyalara değişmem yani...ufs...
Gerçekten seninse ve seni seviyorsa yanında olur sarılır sana be öyle değil mi ?...
İnsan sevdiğine güzel sözler söylemeli,mesela ''Gönlü güzel kendisi bir başka güzel sevdiğim'' demeli...ufs...
Düşünüyorsun sevdiğini sana trip atmalarını,sana kızmalarını,aşkım aşkım diye diye tatlı tatlı seslenişlerini,aşkım ellerim üşüdü demelerini...Çok seviyorum be bitanemm...herbişeym benimm
Biliyorum seni kırdım,üzdüm,incittim ama bende kırıldım be bir tanem bende üzüldüm canım aşkım sinirliydim ama şu da var ki insan sevdiğine kızarmış,kırılırmış,bağırırmış...ufs çok zor birbirimizi severken böyle olmamız...seni seviyorum...herbişeym...
Şu anda 41 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 41 misafir)