:)
:)
Öyle utangaç tebessümle durma karşımda.Ellerini de görebileceğim yere koy.Yanlış anlama bu bir tutuklama değil.Gözlerime mühürlüyorum seni sadece o kadar...Dediğim gibi çok da gülme çünkü öpesim geliyor gülüşünden.Ne yumuşaktır tenin.Ve ellerin...Ellerinde bir renk var biliyorum.Ellerini öpüşüm bundan.Hani bir bebeğin avuç içlerini öper gibi.Kokusunu içine çekerek öpmek gibisi yok.Böyle şeylerin verdiği huzur anlatılamaz.Sımsıkı da sarılamam sana.Kırılırsın,incinirsin.Ve sana her bakışım ürkektir.Sen konuşurken bana bakma,öyle daha rahat incelerim yüzündeki gül bahçesini.Ellerini diyorum ellerini!Görebileceğim bir yere koy.Dokunmak şart değil,görsem yeter.Böyle dediğime de bakma.Sen ne anlatsan aklım ellerini öpmekte olur.Ben böyleyim işte.Aldım mı huzurun tadını aklım fikrim sende olur.Senin ellerinde...
Sen onun şansıydın ama o bunun kıymetini bilemedi bırak o düşünsün neler kaybettiğini...
Saçların topuz,başın göğsüme değdiğinde parmaklarım saçlarına dokunmakla ödüllendirilir...
Cennet rengarenktir,siyah bir renk değildir.Gülüşüne gökkuşağı denilir,gök;sensindir...
Konu Francisco tarafından (23.Mayıs.2016 Saat 23:25 ) değiştirilmiştir.
Bizi kim anlar,
Hala kalbi olanlar
Zerafeti ve inancı olanlar
Yani yazmadığımızı da okuyanlar...
Çok güzel yazılar:)
Konu Francisco tarafından (26.Mayıs.2016 Saat 16:33 ) değiştirilmiştir.
Gülen gözlerle bakabilmelisin dünyaya.Karşına çıkan her olumsuzluğu bir çırpıda silip atabilmelisin.Işık saçabilmelisin ve hep gülmelisin.Hayat sadece güzel yaşayınca güzeldir...
KÜSMEK nedir bilir misin..??Küsmek DÜRÜST' LÜKTÜR..Çocukçadır ve ondan dolayı SAF' TIR..YALANSIZ' DIR..Küsmek; SENİ SEVİYORUM' dur..Vazgeçememektir..Beni anlatır KÜSMEK..KIZDIM ama hala buradayımdır, gitmiyorumdur, gidemiyorumdur..KÜSMEK; nazlanmaktır, yakın bulmaktır, benim için değerlisindir..KÜSMEK, sevdiğini SÖYLE demektir.. Hadi ANLA demektir..KÜSMEK; umuttur, acabaları bitirmektir, emin olmaktır..Yani, diyeceğim o ki:BEN SANA KÜSTÜM...!¦
Melodiye akıp gitmek...Söylemek seni doya doya,sevmek seni ara ara...Dokunmak sana olabildiğince...
Konu Francisco tarafından (29.Mayıs.2016 Saat 16:43 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 17 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 17 misafir)