- Bana çok mu aşıksın ? - Bensiz yaşayamıyor musun ilahi sende. - Çok mu yakışıklıyım hadi canım sende...
- Bana çok mu aşıksın ? - Bensiz yaşayamıyor musun ilahi sende. - Çok mu yakışıklıyım hadi canım sende...
Konu Francisco tarafından (02.Kasım.2015 Saat 19:43 ) değiştirilmiştir.
“Velhasıl ziyan olduk ziyadesiyle.”
Öyle seviyorum diyerek aşk yaşanmaz..icraat göstereceksin..mesela gecenin bir vakti uyandırıp özledim diyeceksin...Hayatında ki herkesi her şeyi gerekirse uğruna sileceksin ... saatlerce onu görebilmek için ,gerekirse yürüyeceksin...Basit olmayacaksın...Elini tuttuğunda herkese meydan okuyacaksın ... Zamanım yok diye sevmekten kaçmayacaksın...Aşk istiyorum diye dolaşmayacaksın...Önce aşk yaşayacak kadar yüreklimisin diye,kendine soracaksın...Seni seviyorum demek,artık çocuk oyuncağı...Gözlerine bakarak birlikte ölelimmi diyecek kadar,yürekli olacaksın...Gel dediğinde geleceksin...ağlıyorsa sarılıp ağlayacaksın
Bir insanın hiç bir şeye değmediğini gördükten sonra önceki yazılanlarla şimdiki yazılanlar arasında ki o farkı net bi şekilde görmek için yazıyorum artık.
Bundan sonra senin işinde zor be kızım üzülüyorum sana acaba ne yazmıştır acaba neler yapıyordun başkaları da görüp,tanıyıp aşık olucak başkaları hayatına girecek deyip deyip için içini yiyecek,kavrulacak için:))) he bir de ben bundan sonra başkası için yazarım sen üstüne alınırsın:).
Konu Francisco tarafından (07.Kasım.2015 Saat 04:03 ) değiştirilmiştir.
Ve sonra dedim ki bana aşık olanlar çok şanslı...
Konu Francisco tarafından (10.Kasım.2015 Saat 02:02 ) değiştirilmiştir.
...
Konu Francisco tarafından (10.Kasım.2015 Saat 02:02 ) değiştirilmiştir.
Etrafında ki kızlara bak hangisinin böyle bir aşkı vardı kendini beğenmişlik değil,ukalalık da değil bu hangisi böyle bir aşkı görmüş yaşamış bak bak işte oysa ne kadar şanslıydın böyle bir adam ve böyle bir aşk vardı...Bu aşkı kaybettin sana çok değer veren böyle bir adamı kaybettin hayatında yaşamadığın güzel anları sana yaşatan birini kaybettin hani diziler de olur ya aşklar işte sana böyle aşk veren sana böyle aşkı yaşatan birini kaybettin senin yerinde olmak isteyen çok kişi oldu ama sen var ya yaptıklarınla böyle bir aşkı yok ettin...
Konu Francisco tarafından (10.Kasım.2015 Saat 03:31 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)