Kan şekerim düştü Rıfkı.
Kan şekerim düştü Rıfkı.
Bazen hiç kimsenin senin samimiyetini haketmediģini düşünürsün.
Gereksiz sorgular, anlamsız geçiştirmeler..
Neyi istediğimi bilmiyor olmam;
Neyi istemediğimi bilmediğim anlamına gelmez.
Git gide kendimi soyutluyorum.
Belki ramazanın etkisidir bu amaçsız karın ağrıları, ama elbet dinecek.
O zaman hangi maskenin ardında ki yüze bakmalıyım?
http://bensizeksiksiniz.blogspot.com...imiyetini.html
Huylu huyundan vazgeçer mi Rıfkı?
Can çıktı çıkıcak.
Günaydınlar..
Bayramın mübarek olsun Rıfkı.
(Geçmiş)
:D
Sayfan ilginçmiş ama güzel...
Dönüşüm muhteşem olcakmış Rıfkı.
:D
Son zamanlarda kafamı dağıtmak için yabancı dizi izliyorum.Zoo adlı diziyi bir çırpıda izledikten sonra Mr. Robot u da bitirdim.Animal Kingdom a başladım.Yeni dizi zaten bölüm sayısı az.Ve facebookta oyun için bulunan çakma hesabımdan oyun oynuyorum.Asıl hesabım üniversiteden mezun olduktan sonra donuk birkaç yıldır.Bu oyunlardan biri top elevendı.2.sezonumda 3 kupayı aldıktan sonra keyif vermedi eskisi gibi.Dün müydü evvelki günmüydü hatırlayamıyorum tam teyzeoğlu geldi(oyuna başlama müsebbibim kendisidir).Ddim oyundan sıkıldım yanında iyi oyuncuları satılığa çıkardım.Bana dediği şu olduğu ben yapamazdım.Bu kadar emek verip.Neyse diğer bir oyun var.O oyuna başlama hikayem kısaca şöyle.Bu top elevenda transfer yapmak için jeton lazım.Ve jeton kazanmak için bazı yöntemler var.Bazı oyunları oynayınca jeton alıyorsun.Hero Wars diye bir oyunda 6 Heroes olunca olay tamamdı.Neyse sonra epey zaman oyuna girmedim.Devamlı bildirim geliyordu.Gıcık oluyordum.Uygulamalardan kaldıracaktım o derece.Bir gün can sıkıntısının doruklarda olduğu bir an girdim oynadım ve oyunu tam anlamıyla keşfettim ve sarmaya başladı.Sonra müptelası olup çıktık.Gruplara falan üyeyim.Lonca olayları falan var.Baya arkadaş edindim dünyanın herbir yerinden.Evrensel dille iletişim sağlandığı için English pratiği de yapıyorum arada.Herneyse işte o oyunda 9da alışveriş olayı var onu beklerken buraya girdim.Ve ruh halim depresifleşti.Hatta bunları yazarken içimi acıtacak şarkıyı bulma telaşesindeyim.Henüz bulamadım.Ne dinlesem bastırılmış duygularım açığa çıkar.Birkaç şarkı dinledim ama replay moduna geçecek şarkıyı bulamadım.
Neyse ben oyuna bakayım.Sonra yatayım.Hadi eyvallah Rıfkı.
Şu anda 230 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 230 misafir)