Zei Nickli Üyeden Alıntı seni çarpan hava değil..cereyanda kalıyorsun aşklar arasında dikkat et hasta olma :D Suç bende mi yani? Aşkı, sevgiyi, tutkuyu, mutluluğu verecek tek bir adam bile yok .p
Sofia Nickli Üyeden Alıntı Suç bende mi yani? Aşkı, sevgiyi, tutkuyu, mutluluğu verecek tek bir adam bile yok .p eteğin belinde geziyorsun ahaha ondandır neyse kolay gelsin aramana yardım olacaksa şu tarafa doğru kaçıyorlardı :D
Zei Nickli Üyeden Alıntı eteğin belinde geziyorsun ahaha ondandır neyse kolay gelsin aramana yardım olacaksa şu tarafa doğru kaçıyorlardı :D Arayış içersinde değilim, senin her zaman ki gibi beni manipüle etme çaban.
Sofia Nickli Üyeden Alıntı Arayış içersinde değilim, senin her zaman ki gibi beni manipüle etme çaban. johnson baby boşver çabalarımı sen benim keyfine bak
Zei Nickli Üyeden Alıntı johnson baby boşver çabalarımı sen benim keyfine bak Keyif alıyorum zaten, çabalarından.
Sever misin, sabaha mı bırakırsın Rıfkı. Bende aynısını düşündüm.
Sofia Nickli Üyeden Alıntı Keyif alıyorum zaten, çabalarından. masalcı teyzeler gibisin hiç bitmiyor hikayeler sende
(:
Zei Nickli Üyeden Alıntı masalcı teyzeler gibisin hiç bitmiyor hikayeler sende Bir sen seviyorsun, yoksa kimsenin dinleme isteği yok. Ahiretlik olduk çıktık iyi mi?
Sofia Nickli Üyeden Alıntı Bir sen seviyorsun, yoksa kimsenin dinleme isteği yok. Ahiretlik olduk çıktık iyi mi? neyse müşterileri kaçırmayalım gölge etmiyim ben..zaten piyasa cacık geleni kaçırmayalım bari :D ahaha
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları