Zei Nickli Üyeden Alıntı Bu kadına benzetiyordun bir ara beni ama alakamız yok.s Dinledim daha önce şarkısını.
Ayılabilmek için iyi gelir Rıfkı.
Sofia Nickli Üyeden Alıntı Bu kadına benzetiyordun bir ara beni ama alakamız yok.s Dinledim daha önce şarkısını. kadına değil ateşine :D
Zei Nickli Üyeden Alıntı kadına değil ateşine :D Yangın var diyesim geldi Ben ve ateş iki ayrı duygu dkfngdkd
Sofia Nickli Üyeden Alıntı Yangın var diyesim geldi Ben ve ateş iki ayrı duygu dkfngdkd duygularına sağlık birde çabuk soğumasan ısınıcaz da neyse artık
Zei Nickli Üyeden Alıntı duygularına sağlık birde çabuk soğumasan ısınıcaz da neyse artık Çok fazla etken oluyor. Biraz kendine batırsana çuvaldızı
Sofia Nickli Üyeden Alıntı Çok fazla etken oluyor. Biraz kendine batırsana çuvaldızı hissizlik var bende biliyorsun kötürüm olmuş duygular
Zei Nickli Üyeden Alıntı hissizlik var bende biliyorsun kötürüm olmuş duygular Eski sen yok onun farkındayım. Yalnız verdiğin tahribat derin hasarlar bırakabilir dikkat et.
Sofia Nickli Üyeden Alıntı Eski sen yok onun farkındayım. Yalnız verdiğin tahribat derin hasarlar bırakabilir dikkat et. aynen kimseye yaklaşmıyorum bu mesafe iyi..kafa kaldırmıyor ve çekemiyorum kimseyi yaşlanıyorum işte..hadi beni geç sen evlen artık da düğününde oynayalım
Şu anda 270 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 270 misafir)
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları