Misal Nickli Üyeden Alıntı Sen kazanımları nasıl yazmak istersen. Sanat için sdjkfnklsdfnkldsfd Kendini sanata adamış fedakar bir bireyim :d Mutlaka uygun bi lisanda dile getirmek isterim :D
Tadilat dolayısıyla kapalıyız.
OMG Nickli Üyeden Alıntı Kendini sanata adamış fedakar bir bireyim :d Mutlaka uygun bi lisanda dile getirmek isterim :D Hem yazıp hem oyanamayı düşünüyorsun desene.
Misal Nickli Üyeden Alıntı Hem yazıp hem oyanamayı düşünüyorsun desene. Kötü adamı oynamayı istiyorum
OMG Nickli Üyeden Alıntı Kötü adamı oynamayı istiyorum Sahi ya yazsana bi tane ikimize.
Misal Nickli Üyeden Alıntı Sahi ya yazsana bi tane ikimize. Yazarım kârım ne olur bu işten dalkfhsd :D
OMG Nickli Üyeden Alıntı Yazarım kârım ne olur bu işten dalkfhsd :D Ben tabiki sdklfnldksfnlksd Canın ne istiyor?
Misal Nickli Üyeden Alıntı Ben tabiki sdklfnldksfnlksd Canın ne istiyor? Kazanç iyiymiş kârlı çalışma :d O kadarı kafi :D
OMG Nickli Üyeden Alıntı Kazanç iyiymiş kârlı çalışma :d O kadarı kafi :D Peki fevri hareketlerin var mı?
Misal Nickli Üyeden Alıntı Peki fevri hareketlerin var mı? Var , korkar mısın ?
OMG Nickli Üyeden Alıntı Var , korkar mısın ? Hayır korkmam, üstüne giderim. sdlnmfklsdf En çok ne yüzünü güldürüyor?
Şu anda 226 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 226 misafir)
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları