Demokrat Nickli Üyeden Alıntı atma rıfkııı :) Son atışçı Rıfkı derler ona. sfmlşsdfmöd
Bir dakika geliyorum Rıfkı.
@Misal napim ben filmi :D
Tadilat dolayısıyla kapalıyız.
OMG Nickli Üyeden Alıntı @Misal napim ben filmi :D Yaaaaa Sende haklısın birlikte film çekelim mi? hjgjhjkhklj
Misal Nickli Üyeden Alıntı Yaaaaa Sende haklısın birlikte film çekelim mi? hjgjhjkhklj Tabiki senaryoyu ben yazarım. Türkan şoray kuralları kabul edilmiyor sdkhgds :D
OMG Nickli Üyeden Alıntı Tabiki senaryoyu ben yazarım. Türkan şoray kuralları kabul edilmiyor sdkhgds :D Yaratıcı bir senaryo ile gelirsen kuralları es geçeriz. vd vöç.dm fds
Misal Nickli Üyeden Alıntı Yaratıcı bir senaryo ile gelirsen kuralları es geçeriz. vd vöç.dm fds bu söz üzerine kendimi bile yeniden yaratabilirim sdkjafhsdhf
OMG Nickli Üyeden Alıntı bu söz üzerine kendimi bile yeniden yaratabilirim sdkjafhsdhf Aklıma ne geldi.
Misal Nickli Üyeden Alıntı Aklıma ne geldi. Hafızana sağlık :d Osman abinin kulakları çınlasın :d
OMG Nickli Üyeden Alıntı Hafızana sağlık :d Osman abinin kulakları çınlasın :d Aynen çınlasın nelere sebep olduğunu bilse yine gururlanırdı klsnflksdnfkldfd
Şu anda 161 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 161 misafir)
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları