Misal Nickli Üyeden Alıntı Aynen çınlasın nelere sebep olduğunu bilse yine gururlanırdı klsnflksdnfkldfd Öldüyse mezarını ziyaret edip bi fatiha okumayı planlıyorum
Tadilat dolayısıyla kapalıyız.
OMG Nickli Üyeden Alıntı Öldüyse mezarını ziyaret edip bi fatiha okumayı planlıyorum Ne mübarek adamsın sen Osman abi .............deyip duanı edersin Sen doldur kldndfklgd
Misal Nickli Üyeden Alıntı Ne mübarek adamsın sen Osman abi .............deyip duanı edersin Sen doldur kldndfklgd haber değeri taşıyan ruh hallerinden allah razı olsun .:D
OMG Nickli Üyeden Alıntı haber değeri taşıyan ruh hallerinden allah razı olsun .:D Dans edelim mi ?
Misal Nickli Üyeden Alıntı Dans edelim mi ? daha yaratıcı fikirlerim var :D
OMG Nickli Üyeden Alıntı daha yaratıcı fikirlerim var :D Hepten içine etti romantizm
Misal Nickli Üyeden Alıntı Hepten içine etti romantizm Benim tarzım bu değişik seviyorum :D
OMG Nickli Üyeden Alıntı Benim tarzım bu değişik seviyorum :D oturup uzun uzun konuşmak ister misin
Misal Nickli Üyeden Alıntı oturup uzun uzun konuşmak ister misin Önce öpmen lazım
OMG Nickli Üyeden Alıntı Önce öpmen lazım Ver bi nefes Çekeyim de açılayım djkbnfjkdsnfd
Şu anda 258 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 258 misafir)
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları