OMG Nickli Üyeden Alıntı daha fazlasınıda konuşabiliriz sıkıntı yok :d bu seni yerimin uygulamalı versiyonu yesem mi :D Uygulamalı anlatan smiley koymamışlar sklşfnmklşsdmfd
Misal Nickli Üyeden Alıntı Uygulamalı anlatan smiley koymamışlar sklşfnmklşsdmfd çok uygun bişey denk gelmemiş olabilir :D elimizdekiyle yetinmek lazım sanırım. az yaklaş bişey söyliycem.
Tadilat dolayısıyla kapalıyız.
OMG Nickli Üyeden Alıntı çok uygun bişey denk gelmemiş olabilir :D elimizdekiyle yetinmek lazım sanırım. az yaklaş bişey söyliycem. Gece sana sarılıp yatmadan, sabaha da senle uyanmadan
Misal Nickli Üyeden Alıntı Gece sana sarılıp yatmadan, sabaha da senle uyanmadan ben az söylediğimde sen çok anla . ama genelde çok söylüyorum :d
OMG Nickli Üyeden Alıntı ben az söylediğimde sen çok anla . ama genelde çok söylüyorum :d İş mi attık dersin, ortalığın yine ** sjkbfjkdf
Misal Nickli Üyeden Alıntı İş mi attık dersin, ortalığın yine ** sjkbfjkdf o zaman bi sütlü kahve yap içelim. 40 yıl yanımda kal :D
OMG Nickli Üyeden Alıntı o zaman bi sütlü kahve yap içelim. 40 yıl yanımda kal :D Falıma bakıcan mı? :D
Misal Nickli Üyeden Alıntı Falıma bakıcan mı? :D en ince ayrıntısına kadar :D seni çok seven biri var.
OMG Nickli Üyeden Alıntı en ince ayrıntısına kadar :D seni çok seven biri var. Kabaranda var mı?
Misal Nickli Üyeden Alıntı Kabaranda var mı? kesinlikle :d
Şu anda 225 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 225 misafir)
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları