Kendini akıllı sanıyorsun dimi?
Aptal
Kendini akıllı sanıyorsun dimi?
Aptal
Sen sandığım kumdan kalelerim yıkıldı.
Şimdi vazgeçtik ya;
Asla beraber olamayız.
Fare kapanı gibi, hergün aynı kısır döngünün içindeyim.
Ölüme zorlanıp, ölüme terkedilmenin başka türlüsü olmazdı sanırım.
Gökyüzünü kapatan bulutları dağıtmayı istedim. Karanlık yolumuz aydınlansın diye güneşi yolumuza döndürmek istedim.
Bilemedim ki ; ne aynı gökyüzüne bakmışız ne de aynı yolda yürümüşüz
Herkesin ille de eksi yönlerini bulup suratlarına çarpmadığınız için samimiyetsiz de gelmiş olabilirsiniz..
Etliye sütlüye karışmadığınız için insanları heyecanlandıramıyorsunuz, haliyle onların çekirdek çitleyerek bıyık altından gülmelerine, keyif yapmalarına mani oluyorsunuz..
Bir insanı överseniz yalaka, eleştirirseniz sizin de mükemmel olmadığınızı söyleyeceklerdir.
Sanalın en popüler konusu iftiraya Uğramak/atmak..
Benim başıma gelmedi mi?
Geldi.. Kurup kurmaya çalıştığım tek arkadaşlığımdı. Olmadı.
Her neyse, iftira diyorduk..
Öfkesi muhteşem oluyor. Çok pis sövmüştüm elbette ödün vermeden
Bir insanın hayatında olmak istememenin cevabı bu kadar kişiliksiz tavırlar olmamalıydı..
Biri için onlarca fidanlar ekmek, midenin bulandığını söylediğin kadınlara aşk duymak, ve sırf çenesi kuvvetli diye birini dürüst ilan etmek çok gerzekçe..
Kerhaneye dönmüş bir kalpte aşk orospusu olmayı kim ister?
Sosyal çevresinde eksiklik hisseden birçok insan sanal dünyada olmak istediği kişiliğe bürünüyor.. Zor olmuyor mu kat kat, üst üste, art arda bunca karakter?
İnsanlar ilginç.
Şey gibi hani,
Erken yatana tavuk,
Çalışkan insana inek,
Uyanık insana çakal Vs
İnsanları, insan hariç herşeye yakıştırıyoruz.
Asla memnunluk duymayan bu pis sürüde otlanmak nasıl tatsız, yavan, sikik..
Biri bana birşey mi dedi?
Olay biraz soğusun '' ile ''Artık çok geç'' arasında ipince bir çizgi var;
O geçti mi geçmiş olsun.
Bu sabah hiç uyumadım.
Aklımdakilere karşılık arıyordum. Ben sustukça içimdeki ses çoşuyordu..
Sağa dön, sola dön..
Yok iflah olmuyordu!
Beni meşgul eden şeylerin az olması ne mutlu..
Sonra kendimi ararken, alakası olan ama durumla alakası olmayan bir film izlemeye başlarken buldum.
Film Adı : Ben X
Dram,Psikoloji
Etkileyici bir filmdi.
Hayatta bu kadar çok insanın olması gerçeği, lakin kendinden başkasınını düşünmeme..
Epeydir düşünüyorum,
İnsan olmanın gayesi nedir? diye..
Her cümlemizden biri insanlık üzerine, kendimize benzemeyeni sevememek, dışlamak, şişmekden haz duyan yanlarımızı şişirip ötekiliyoruz..
Herkese kendimizi kabul ettirme çabamız var..
Sistematik şekilde; bir lokma peynir için saatlerce döndüğümüz fare kapanlarımız.
Kabul görmüş şeylerin dışında, farklı şeyler yapmak;
Bambaşka bir boyut ve yeni bir kimlik kazandırıyor sana.
Ya çok akıllısın, ya zır deli!
Hergün aynı gecenin sabahın da,bir fiil bir önceki günün tekrarını yaşadığım bile oluyor.Arada duymak istediğin şeyler değişirse; siyaha biraz beyaz bulaşmış oluyorsun.
Bu da ortalaması düşük olduğu için, yıl sonunda sınıf tekrarı olma olasılığın çok yüksek..
Ve yine sonun olduğunu sandığın ayın, hesap özeti ekstresiyle yeni bir aya ve onun beraberinde getirdiği faktörel değişiklikleri kabul ederek; kobaylığının bittiğini sandığının ama nefes aldıkça bu kurulu düzenden kurtulamayacağın gerçeğiyle derin bir boşluk, anlamsız bekleyişler yaşarsın..
Bazen deli olmak iyidir diyorum.
Akıllı biri olup, kabul edilmiş şeylere gönüllü köle olmaktan iyidir.
Maskelerde ağır gelmeye başladı zaten, hele şu güçlü görünmek için olanı yok mu, büyük geliyor artık taşıyamıyorum ben.
Hem artık güçlü biri de olmak istemiyorum.
Zaten hiç bir zaman çok güçlü biri de olamadım.
Yanında olmak istiyorum hepsi bu.
Bazı insanları kırabilmek için hiç çaba harcamanıza bile gerek yoktur.
Mesela size zor durumda kalıp uzun bir açıklama yapmış insana ''tamam'' diye karşılık verdiğinizde o kişinin kalbi parçalara ayrılıverir hemen. Buradaki inceliği işte bir tek o insanlar anlayacaktır zaten.
Şu anda 235 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 235 misafir)