Bugün bin serzeniş, bir sesleniş olsun. Size baylar, bir kaçınıza, daha doğrusu benim bildiğim bir kaçınıza. Hepiniz deli gibi seviyorsunuz, gözünüzden sakınıyor, iyiliğimizi istiyor ve hep bizi düşünüyorsunuz!
Ne ala...
Kramponlarını giyip, bütün sezonu orijinal formaları giyip, aylık maaşını alan yedek futbolcular gibi kulübede geçirme meyilindesiniz.
Hayatımızın kıyısına bir hemcinsiniz yanaşınca, duygu patlamaları, zirveye ulaşmış bir aşkı oynatıyorsunuz sahnede ve biz tam sahneye çıkmaya cesaret ediyoruz, o ekşisinden, tuzlusundan, sararmışından, renginden, osundan, busundan bok attığınız kadın triplerine bürünüyorsunuz.
Adım atmanız gereken yerde korkak, defolup gitmeniz gereken yerde manyaksınız.
Bugün inanan yanlarımın sizde taş kesilmesinde pek de haksız sayılmadığımı bir kez daha anladım. Sevgi sözcüklerini kirletmenizi geçtim, zamanını kirletiyorsunuz size inanmak isteyen kadınların. Ve sonra ne oluyor biliyor musunuz? İstemiyoruz.
Bütün hikaye böyle. Zincirleme kazasınız insan hayatı için. Lütfen, biz sevdiğinizi duymak istemiyoruz, aşık olduğunuzu da. Şans bulduğunuzda hem başkalaşmayın, hem herkesleşmeyin.
İstisnasız, her gün buna benzer bir hikaye dinliyorum.
Muhtemelen yaşayacağım da.
Bu şarkı da senin olsun Rıfkı;