Beşamelli ve tavuk etli börek
2 hazır yufka
1 yumurta
250 gr tavuk göğüs eti
1 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı un
1 su bardağı süt
Susam
Tuz
Karabiber
Tavuk etini haşlayıp küçük parçalara ayırın. Soğumaya bırakın. Tereyağını eritin. Unu ekleyip sararıncaya kadar kavurun. Karıştırarak sütü ekleyin ve birkaç dakika pişirin. Tavuk etlerini, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Yufkaları tezgaha yayın ve 6 parçaya bölün. Geniş taraflarına tavuklu harcı yerleştirin ve sarın. Yağlı kağıt serili tepsiye dizin. üzerine yumurta sarısı sürüp susam serpiştirin ve 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Ilık servis yapın.