Öyle yorgunum öyle üşeniyorum
Öyle kırığım ki
Keşke bahar
Bu sefer ertelese gelmeyi.
Öyle yorgunum öyle üşeniyorum
Öyle kırığım ki
Keşke bahar
Bu sefer ertelese gelmeyi.
Seviyorum ama buna boyun eğmem
Aşkımı sakınırım ama gizlemem
Her hücrem seni çağırırken
Aşkı kaçamak gözlerden uzak yaşayamam ben
İnsanların çocuklarına annelerinin ya da babalarının isimlerini neden verirler diye hep düşünürdüm.Ta ki annemi kaybedene kadar. Olur da bir kızım olursa annemin ismini verecem onaa.Esma'm diye sevecem onuuu..Yokluğunun 21. ayı be annemm..
Annemmm yokluğuuuunnnn :(((
Mekanı cennet olsun inşallah canım Allah cennet bahçelerinden en güzeline koysun onu senin kadar güzel bir evlat yetiştirmiş bir anne zaten melektir.Allah sana da hayırlı uzun bir ömür versin ;*
İyi insanlar kaybetmez , kaybedilir.
yaa ben seni niye seviyormuşum, neden bazen bazı hallerinden yüzünün düştüğünü görüyormuşum, şimdi daha iyi anlıyorum.
bahar'cım yalnız değilsin gün sayan. ulan ağlamaktan yazamıyorum ya. ne bu özlemin tarifi var ne de bu acının. bende babamın günlerini sayıyorum 9 senedir.
Allah rahmet eylesin canım Allah ondan razı olsun ki senin gibi bir evladı var.
ya özür tesaduf okudum... Bahar suan ne dicegimi biLemedim.. ALLAH nur icinde yatirsin... seni cok iyi anLiyorum annesiz babasiz oLmanin ne oLdugunu cok iyi biLiyorum... Tarifi yok... teseLLesi yok... ama diger arkadasLara katiLiyorum.. Gercekten cok guzeL bir evLat yetistirmis... ALLAH sana uzun ömürLer versin... Özür diLerim haddim oLmadan yorum yaptim...
22.03.2018
Bu tarih kenarda bi yerde dursun ;d
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)