3 Aralık 2014, Çarşamba
G.Saray’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun göreve getirilmesi Sarı-Kırmızılı camiayı memnun etti. İlk sınavını bugün Eskişehirspor karşısında verecek olan genç çalıştırıcıya büyük destek geldi. Kulübün efsane futbolcularından Hakan Şükür başta olmak üzere birçok isim Hamzaoğlu’nun başarılı olacağına inanıyor.
Galatasaray’da Teknik Direktör Cesare Prandelli’nin yerine göreve getirilen Hamza Hamzaoğlu’na Sarı-Kırmızılı camiadan tam destek geldi. Yönetiminden futbolcusuna, taraftarından kulüp üyesine kadar çok büyük bir kesim Hamzaoğlu’nun gelişinden memnun kaldı. Genç hocanın tercih edilmesinde başrolü oynayan Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, yönetimde Hamza hocanın ismi gündeme getirildiğinde kimsenin itiraz etmediğini söyledi. Teknik adam arayışı sırasında yaşananları anlatan Albayrak, başta başkan olmak üzere tüm yönetimin Hamzaoğlu’na onay verdiğini dile getirdi. Albayrak, yönetim kurulu toplantısında, “Florya’nın patronu ben isem, Hamza hocayı getirelim derim. Mayıs sonunda başarısız olursak ben de giderim.” dediğini belirtti.