Tenefüse mi çıkıyoruz :D olurmu hiç öyle ara falan :D biter gider
Kurtarır
Bitirir
Diğer; belirtiniz
Tenefüse mi çıkıyoruz :D olurmu hiç öyle ara falan :D biter gider
N'apim Tabiatım Böyle..:hypnotysed:
Ara ne demek hadi sana gule gule bitti demek tarzim değil.
Bir ilişkide kızdan veya erkekten ''ara verelim'' teklifi gelmişse birkaç ihtimal vardır.
1)Başka birileri vardır ve bu ara vermek isteyen kişi bu arada o birisiyle belli bir müddet takılır hatta yeni ilişkisi güzel giderse eskisini tamamen bitirmek ister.
2)Sevgisinden emin değildir, sevgilisiyle arasında istediği sıcaklığı yakalayamamıştır o verilen arada bakar, eğer özlüyor ise eksikliğini hissediyorsa geri döner yoksa da bitirir.
3)Seviyordur ama aşırı ilgiden bunalmıştır biraz ilgisizliğin ona iyi geleceğini düşünür.
Kısacası ara verelim dendiğinde o iş çoktan bitmiştir arkadaşlar..
ahaha ara verebilecek bi ilişkim bile yok kahretsin :)))
İncirLer Oldu Sektör Git..
Hasretli sey
İlişkiye ara vermek, ortada iki tarafı da huzursuz eden sorunlar varsa, buna rağmen çiftlerin birbirlerine olan güveni ve sevgisi hâlâ devam ediyorsa, ilişkiyi kurtarmak adına iyi gelebilir.Bu süreçte iki tarafta kafasını toparlar ve daha sağlıklı kararlar alırlar diye düşünüyorum.Önemli olan zamana bırakmak ve sabırlı olmaktır.
sanmıyorum
Ucunu tutamadığım bir ilmek gibi çözülüyor Buz'um.
.
Konu KaPLaN tarafından (19.Şubat.2016 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: .
Benim gibi düşünen pek olmamış sanırım ama, herşeyin dinlenmeye ihtiyacı vardır. İlişkiler sert bir şekilde başlayıp, zamanla etkisini yitirip yumuşar... Bir müddet sonra bakarsınızki, konuşacak birşey bulamıyorsunuz. Selam nbr nasılsın seni seviyorum bende seni seviyorum ... Ara vermek bu gibi durumlarda işe yarar. Onsuz daha kötüyseniz değerini anlar ilişkiye daha sıkı sarılırsınız. Değilseniz koyverin gitsin zaten :)
Uzaklaştırır.
Şu anda 16 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 16 misafir)