Malzemeler
2 büyük patates
1 kase küçük temizlenmiş karides (Ben buzluktan kullandım)
1 kase süzme yoğurt
2 diş ezilmiş sarımsak
Kornişon tursu
Tuz, nane
Süslemek için
Salatalık, domates ve fesleğen
Hazırlanışı
Öncelikle patateslerimizi yumuşayana kadar haşlıyoruz ve karideslerimizi hafif yağda kızartıyoruz iyice pişmiş olacak şekilde tuz ve kırmızı toz biber ile tatlandırıyoruz. Ardından patateslerimizi folyoya sarıp bir tabağa alıyoruz ortasını bıçak yardımıyla kesiyoruz ve yapmış olduğumuz cacığımızı patateslerimizin içine yayıyoruz ve üzerine karideslerimizi yerleştiriyoruz. Ben üzerine domates ve salatalıktan süs yaptım ve ayrıyetten fesleğeni robottan çekip üzerine serpiştirdim