Dün akşam kalbim öylesine hızlı atıyordu ki, senin kalp atışlarını hissediyordum. Bir arkadaşım kocan geliyordur dedi. Senden bahsediyordu. "Kocacım" senin için kullanılabilecek ne güzel bir sözdü. Defalarca tekrarladım hayali bile öyle güzel ki anlatamam.Ah be karalım o günler gelir mi? sanki oralardaydın.Kalbin öylsine hızlıydı ki kalp atışların.Kocaman kocaman öpmek istedim boynundan.Kocaman sarılmalıydım , heyecanını dindirmeliydim o zaman gelirdin belki yanıma. Akşam çaktırmadan incelik gösterdiğinde içimden defalarca teşekkür ederken de istemiştim boynuna sarılıp öpmeyi. Minnet değil sevgi gülüm bunlar. Geçen akşam uzanıp televizyon seyrederken elini başının altına koyup ele ele gezdiğimizi hayal ediyordun ya ben elini başının altında değil omzumda hayal ediyordum. Beraber televizyon izliyorduk.Ey benim kara teninde gül büyütenim, yüreğime yüreğini değdirenim seviyorum seni. Herşeyi yoluna koyacağım anla diyorsun ya hep , heni engelleri yok edip gelmek istiyorsun ya ben o engelleri el ele aşacağımıza inanıyorum. Kızıyorum sana diye gücenme bana.Ben kimsenin bilmesine gerek yok diyorum sana, akşamlarım var diyorum kimsenin bilmesine gerek yok diyorum.Sensizlik canımı acıtıyor da ondan kızıyorum. Bir arkadaşım bırakıyor bu günlerde yanlış anlarsın diye korkuyorum karalım, ama yanlış anlama olur mu sadece başıma birşey gelmesin diye, gazdan etkilenmeyim yoldan geçerken, diye bırakıyorlar beni. Gerçi ben senin bırakmanı tercih ederdim. Bir iki saniye daha görebilmek için seni, aynı havayı solumak için ne kadar yalvarıyorum sana içimden biliyor musun?Benim kadar güçlü görünen birinin karşında bu kadar aciz olması şaşırtmasın seni. Bir Türk filminin bir sahnesindeki söz gibi" döversin , başkası kılıma bile dokunamaz ama sen döversin" . Öyle işte; başkası kılıma bile dokunamaz ama sen öldürsen kılım kıpırdamaz. Eğer cesaretine sebep arıyorsan elele olduğumuzu unutma olur mu karalım. Bizim için cesur ol. Sarılayım istersen boynuna yeterki "biz" olalım