..çeşit çeşittir sevmeler.. dünyadaki atan kalp sayısı kadar da sevmenin çeşidi olduğunu söyleyebiliriz.. şimdi ben sana birtakım sevmeler anlatacağım.. kulağını beş aç e mi.. aç çünkü bunların içerisinde kendine de yer bulacaksın..bazı sevmeler vardır, seven sıkılır çabuk..yani yolunda gitmedi mi bir şeyler ve olmadı mı istediği şeyler sıkılıverir.. sonra sıcaklığını kaybeder.. içindeki, kalbindeki, ruhundaki, beynindeki.. ve her yerindeki...bazı sevmeler vardır, sevene bayramdır her gün.. çünkü seviyordur, bir sevdiği vardır ve bir de seveni.. aynıdır üstelik bu iki kişi.. her zaman güler yüzü.. çünkü bir seveni vardır ve bir de seveni.. yapar her daim elinden geleni.. iyi günde kötü günde her daim büyük bir arzuyla gerçekleştirir aklındakileri..bazı sevmeler vardır, mesafeli durmayı sever sevdiğine karşı.. dokunmaktan ve dokunulmaktan da hoşlanmaz bazı sevmeler.. tarz meselesi.. bazısı ise büyük bir istekle dokunur, öpüp koklarken sarılır kocaman (ben) ve hiç sıkılmaz bundan.. bir ömür sürecek de olsa sıkılmaz..bazı sevmeler vardır, paylaşır sevdiğiyle derin derin mevzuları.. övgü gelince bu duruma sunar en derin tevazuları.. saklamaz bazı sevgiler birbirlerinden bir şeyleri.. bazı sevmeler bir olurlar sevince.. fiziksel olarak iki görünseler de asla iki kişi değildirler özlerinde.. bazı sevgiler diyorum, bir olurlar sevince.. bir..bazı sevmeler vardır, birlikte olduktan sonra bulundukları yeri seyran eylerler.. bulundukları yerin pek de önemi yoktur onlar için.. evdeki televizyonun 104 ekran ya da 127 ekran olmasıyla ilgilenmezler.. onlar birlikte olmakla ilgilenirler.. el ele, diz dize ve gönül gönüle olmakla ilgilenir onlar..bazı sevmeler vardır, birbirlerine yeniden yeniden aşık olurlar.. bir bungalov evde sabah uyandıklarında.. evde bir pazar sabahı omlet yaparken.. seri sonu indirimden kazak alırken.. sıkışmış trafikte arabada sevdikleri şarkı çalarken.. yani diyorum ki mekan ya da o anki olay önemli değildir onlar için.. onlar için sevgileri önemlidir ve zamansız-mekansız yeniden aşık olabilirler.. engel yoktur onlara..bazı sevmeler vardır, bu sevgide bir kişi veya iki kişi birden kendi üstünlüğünü kurmanın derdindedir.. kendi dediği olacaktır ve bu kati suretledir.. ötesi ve berisi olayın pek de mühim değildir, çünkü bu bir üstünlük savaşıdır onun gözünde.. önde olmak gerekir, pol pozisyonunda olmak her daim önemlidir onun için..bazı sevmeler vardır, kendisi yürütecek kadar sevgisini büyümüş ve olgunlaşmıştır.. bazı sevgiler kendileri yürütemez sevgisini.. harici bir ele ihtiyaç duyarlar.. o el nasıl istiyorsa öyle olsun diyerek çıkarlar yola.. onlar için önemli olan o elin istekleridir.. ufak kalırlar onlar bir ömür..bazı sevmeler vardır, uykusunda dahi sever sevdiğini.. şefkat gösterip yanağını okşar en derininde bile uykunun onlar..bazı sevmeler vardır.. bazı sevmeler vardır ki her daim var olsunlar..