Eda Nickli Üyeden Alıntı Yemek yedim ;D NaLet olsun okul yemekhanesi ;d güzel çıkmıyomu yemekler , yoksa fast food mu yiyorsun
Peri Nickli Üyeden Alıntı güzel çıkmıyomu yemekler , yoksa fast food mu yiyorsun Tavuk vardı ,Bu senin hatun tavuk yemiyor tuttu bana fast food yedirtti.;D
Eda Nickli Üyeden Alıntı Tavuk vardı ,Bu senin hatun tavuk yemiyor tuttu bana fast food yedirtti.;D hahahah , aksine bende çok severim , kanat ve buta :D:D:D
Peri Nickli Üyeden Alıntı hahahah , aksine bende çok severim , kanat ve buta :D:D:D Bende severim bayan erol taş gibi;D Elif yemediği gibi sevenide yedirtmiyor.Tavuk kokcak ıyyk dedi uyuz oldum yemedim ;D
Eda Nickli Üyeden Alıntı Bende severim bayan erol taş gibi;D Elif yemediği gibi sevenide yedirtmiyor.Tavuk kokcak ıyyk dedi uyuz oldum yemedim ;D kıyamam ya , tavuk yiyince kokmaz ki :D:D:D
Peri Nickli Üyeden Alıntı kıyamam ya , tavuk yiyince kokmaz ki :D:D:D Yedirmedi adminim şikayetçiyim.4 sene tavuk yemedim sırf onun yüzünden Her şeyi yemez hatun .Yedirmedi bana yedirmedi !!! ;D
Eda Nickli Üyeden Alıntı Yedirmedi adminim şikayetçiyim.4 sene tavuk yemedim sırf onun yüzünden Her şeyi yemez hatun .Yedirmedi bana yedirmedi !!! ;D hahahah, hemen akşama ifadesini alıcam @ELiF innn , sen nasıl yedirmezsin tavuk he , gizli saklı yeseydin bari ya kıyamam sana :)
Peri Nickli Üyeden Alıntı hahahah, hemen akşama ifadesini alıcam @ELiF innn , sen nasıl yedirmezsin tavuk he , gizli saklı yeseydin bari ya kıyamam sana :) "İstersen ye ama kokcan şimdi sen rahat edemezsin bence "dedi yedi fastfoodunu bastı gitti dersine.Masada öksüzler gibi kaldım ;D
Tavuk yenilirmi ıyyyyyyyy @Peri @Eda kınım kınım kınıyorum sizi :D
[̲̅S][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅ı]-[̲̅t̲̅][̲̅r̲̅][̲̅e̲̅][̲̅n̲̅]
ELiF Nickli Üyeden Alıntı Tavuk yenilirmi ıyyyyyyyy @Peri @Eda kınım kınım kınıyorum sizi :D Bugünde tavuk vardı ve yedim ;D
Şu anda 14 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 14 misafir)
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları