İşte böyle sevmeye başladım artık seni

İşte böyle sevmeye başladım artık seni

Ve mevsimlerden bahardı. Artık kar taneleri yoktu. Çiçekler açıyordu ağaçların kurumuş dallarına can vererek. Ve yağmur yağıyordu şehre usul usul ben ağlıyordum. Çünkü sen yoktun bu şehirde artık ve mevsim ne kadar umut verse de insanlara bana sadece sensizliği hatırlatıyordu. Çünkü bir bahar mevsiminde ilk kez tutmuştum senin ellerini ve bir sonbahar günü veda etmiştim sana.
Aslında bu veda bizim bitişimiz olsa da yüreğimde yeni bir aşkın başlangıcı oldu. Artık sevmek için yakında olmaya gerek olmadığını anlamıştım ve sevmek için bir başkasının seni sevmesine de gerek yoktu. Sen karşılıksız sev zaten gerisi gelirdi. Sevdiğin seni sevse ne sevmese ne sen onu sevdikten sonra.
.....

İşte böyle sevmeye başladım artık seni. Karşılıksız Sevecektim Seni ve bu aşk benimle birlikte sonsuz olacaktı.

Sadece zaman zaman gözlerim uzaklara dalacaktı güneş doğarken ve hep sana dediğim bir gün kollarımda merhaba de yeni güne ve o gün öleyim gam yemem derdim ya işte o aklıma gelecek ve işte o zaman hüzünleneceğim ve gözlerimden dökülecek bir kaç damla yaş ile anacağım seni. Güneş doğarken kendime anlatacağım seni ve seni ne kadar sevdiğimi. Öyle bir sen olacaksın ki yüreğimde her anlattığımda bir kez daha seveceğim seni, bir kez daha aşık olacağım.
Bu hep böyle sürüp gidecek bir gün tekrar sana seni sevdiğimi söylemeye gelene kadar. Son kez söyleyeceğim sana seni nasıl sevdiğimi ve bir daha beni hiç ama hiç göremeyeceksin. Giderken göz bebeklerinin içine bakarak diyeceğim ki. Seni Çok Sevdim ve Seviyorum Kartanem.