Şimdi sen gittin ya ;
Bir an boşluk oldu yüreğimde bir an, sadece ufacık bir an , gittin ya bir an gözlerim doldu ve bir an beynim durdu , öldüm sanırım bir an...
Gittin ya sen ,şimdi milyon yıllık hasretle yazıyorum sana... keratı şaşmış bir adamın satırları bunlar günü milyon yılla çarpan sonra beni sana bölen toplayan çıkaran ama sonucu hep sen bulan bir cebir dahisinin satırları .
Öznesi sen olan cümleler kurup üzerine kınaye yapmaya çalışan bir adamım ben ama nafile cümleler seni bana anlatmaya nafile cümleler seni sana anlatmama her cümlemin öznesi yüklemi tümleci ve bilimum imla kuralı sensin ,
Senle başlayan senle biten hikayemsin, öyle ya sen hikayenin güzel kızı ben acizane aşık.
Şimdi gittin ya her renk grimtırak her silüet flu biraz .
Dünyamın renk skalasıymışsın meğer sensiz yok renkler yok pembe düşler yatmıyor uyumuyor yüreğim hep serzenişte dilim hep isyan ediyor sensizliğe yüreğim ne olur o durmadan gel...
Gülleri kıskandırır ''gül''üşün BEN gülümün bahçıvanıyım ne olur solmadan gel...
Bülbüle atıfta bulunur seslenişin kıskanır cümle mahlukat sesini ne olur susmadan gel...
Yaşama amacım nefes alışım verişim hüznüm sevincim ne olur ben ölmeden gel...