2014'ün En İyisi Cristiano Ronaldo!
Portekizli yıldız, Global Futbol Ödülleri töreninde 2014'ün en iyi oyuncusu ödülüne layık görüldü.
RealMadrid'in yıldız futbolcusu CristianoRonaldo, Dubai'de düzenlenen Global Futbol Ödülleri galasında yılın en iyi futbolcusu ödülünün sahibi oldu.Kariyerinin tam anlamıyla zirvesinde olan Portekizli yıldız geride bırakmak üzere olduğumuz 2014 yılında Şampiyonlar Ligi'nde bir sezonda en çok gol atan oyuncu unvanını ele geçirirken, Real Madrid'i de turnuvada 10. şampiyonluğuna taşımıştı. Dubai'de düzenlenen törende ödülünü alan yıldız futbolcu, yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Çalışmalarımın karşılığını bir başka ödülle daha aldığım için çok mutluyum. Real Madrid'deki tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir sezon geçirdik, dört kupa kazandık. Çok gururluyum."Üzerinde hiçbir zaman baskı hissetmediğini anlatan Ronaldo, "Futbolun doğasında olan şeyleri sindirdiğimi düşünüyorum. Kimseye bir şeyler kanıtlamak zorunda değilim. Mutluyum, istediklerimi yapıyorum, futbol oynamayı, gol atmayı, asist yapmayı seviyorum ve Real Madrid'in dünyanın en iyi takımlarından birisi olduğunu bir kez daha gösterdik." ifadelerini kullandı. 29 yaşındaki futbolcu, 2011 yılında da bu ödülü kazanan isim olmuştu.