Bütün erkeklerin muhakkak ki gardroplarında olmazsa olmazları arasında yer alan eşyalarından biri kravatlardır. Kravat kullanmayan erkek kesinlikle yoktur diye düşünüyorum. Çünkü kişi ne kadar spor giyim sevse de, klasik giyimden hoşlanmasada işyerlerinde, toplantılarda, seminerlerde, özel yemeklerde ve davetlerde takım elbise erkek giyiminde olması gereken bir giyimdir.
Takım elbiseninde olmazsa olmaz aksesurları; şıklığı ön plana çıkaran ve giyimde bütünlüğü sağlayan kravatlardır. Ben bayanların olduğu kadar erkeklerin de giyimde moda ve trendlere uygun olarak, hem kendi stiliyle hem de kendine yakışan şekilde kaliteden ve şıklıktan yana olmalarından tarafım. Eğer benim gibi düşünen baylar varsa; bugün sizlere 2014 2015 sonbahar/kış kravat modellerinden bahsedeceğim. Özellikle kravat modellerinden bahsetmemin sebebi; giyilen kıyafet ne kadar iyi olursa olsun aksesuarsız bi eksiklik olduğu dikkat çekecektir. Fakat bir kravatla hem şıklığı tamamlayıp hemde kıyafetin bütünlüğünü sağlamış olacaksınız.

Vakko üstün kalite ve 14/15 Sonbahar Kış kravat tasarımlarımlara oldukça dikkat çekici. 800 farklı renk ve desen kombinasyonuyla Vakko kravat modelleri, her sezon olduğu gibi bu sezonda Vakko kalitesi ve farkıyla bizlerle birlikte.

Vakko her sezon olduğu gibi bu sezonda da çizgili, geometric, desenli, çiçekli ve puantiyeli desenleri sezonun favorileri arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra; 2014 tasarımlarına ekose ve mikro desenler ekleyerek seçenekte genişlik yaratmış.

Kravat da en çok sorun yaşanan astar kısmıdır. Bir kere de olsa baylar kravat maduru olmuşlardır. Fakat Vakko’nun kalitesi artık sorunlarınızı ortadan kaldırıyor. Vakko kravat da özellikle özenle çalıştığı kravat astarları kumaşıyla, özenli dikilişiyle ve özel ipliğiyle sorunları kaldırıyor. Kravat astar renklerinde modaya uygun olarak kırmızı ve mor kumaşlarla özel üretim sağlayan Vakko tasarımlarında bunu bizlerle paylaşıyor.

Vakko 2015 koleksiyonunda lacivert siyah, kırmızı gibi klasik renklerin yanı sıra, hardal, kahve ve mor tonlarını kullanarak tasarımlarına renk katmış. Farklı renk ve desenlerde en yüksek kalite ipek kumaş kulanmayı tercih eden Vakko; özellikle örgü kravat modelleri bu sezonun trendleri arasında yer alıyor.
Vakko diğer tasarımlarında olduğu gibi kravat tasarımlarında da her kişiye hitap eden limited ve exclusive tasarımlar yaratmayı unutmamış.
Yüksek kalite ve şıklığı bir arada yaşamak isteyen baylar için 85 farklı çeşit sunan Vakko, özel gümüş renkli astarlarla ve exlusive serisinde 50 farklı çeşit,astarında kullandığı özel altın rengi bu tasarımları zenginleştiriyor. Mikro ve retro desenlerin bulunduğu seride kırmızı, lacivert, siyah, kahve, mor, bordo, hardal ve giri tonlar ön planda. Vakko limited ve exclusive kravat koleksiyonlarında ipek kumaş ve el işçiliğini birleştiriyor. Kreasyonlarda club, micro desenli ve düz seçenekleriyle de tasarımlara şıklık katıyor.
Evet baylar sizde kravat maduruysanız, hem şıklığa hem de kaliteye önem veriyorsanız; Vakko 2015 sonbahar/kış tasarımları üstün kalite ve şıklığıyla modaya uygun model ve renkleriyle tam size göre…