Bunları Yiyin
Otla beslenmiş dana eti, organik tavuk.
Taze ya da kavrulmuş kuruyemişleri abartmamak kaydıyla tüketmeniz yararlıdır.
Yağlı yoğurt, beyaz peynir, katkısız süt.
Çimlenmiş buğday ekmeği, kesilmiş yulaf, kinoa.
Kedi balığı, levrek, somon ve light ton balığı.
Bal, akçaağaç şurubu, doğal pekmez.
Bunlardan Uzak Durun
Salam ve jambon türevi işlenmiş dana veya tavuk etlerinden kaçınmalısınız.
Her türlü tuz katklılı kuruyemiş.
Az yağlı süt ve beyaz peynir. Bunun nedeni, bu yiyeceklerin yağdan arındırılırken yaşadıkları besin değeri kaybıdır.
Kahvaltılık gevrekler, pirinç.
Çiftlik somonu, ithal dondurulmuş balıklar.
Elbette rafine beyaz şeker ve yapay tatlandırıcılar